Povezane vesti

Rumenige: Švajnštajger mora da ode, teško je sa Murinjom

Rumenige: Švajnštajger mora da ode, teško je sa Murinjom

Sportski žurnal 31.10.2016
Predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige savetovao je nekadašnjeg kapitena Bavaraca, a sada fudbalera Mančester Junajteda Bastijana Švajnštajgera, da napusti Old Traford u januaru. Rumenige smatra da je za nemačkog fudbalera bolje da pronađe novu… »
Švajniju konačno svanulo u Mančesteru: Brže-bolje proslavio srećne vesti sa Anom

Švajniju konačno svanulo u Mančesteru: Brže-bolje proslavio srećne vesti sa Anom

24 Sata 31.10.2016
Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger konačno je dobio priliku da trenira sa prvim timom Mančester junajteda ove sezone. Trener „Crvenih đavola” Žoze Murinjo odstranio je Švajnštajgera iz prvog tima i prebacio ga među rezerve još u… »
Opet se smeje: Murinjo vratio Švajnija! Još samo da zaigra

Opet se smeje: Murinjo vratio Švajnija! Još samo da zaigra

Mozzart sport 31.10.2016
Promene u Mančester junajtedu. Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger prvi put ove sezone trenirao je s najboljim timom Mančester junajteda. Švajnštajger, jedan od najplaćenijih fudbalera Junajteda, do sada je… »
Voli me-ne voli me: Murinjo ‘oprostio’ Švajnštajgeru?

Voli me-ne voli me: Murinjo ‘oprostio’ Švajnštajgeru?

Hot sport 31.10.2016
Bastijan Švajnštajger, doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke, vraćen je u takmičarski pogon Mančester Junajteda i prvi put ove sezone je trenirao sa prvim timom. Švajnštajger je od dolaska Žozea Murinja na klupu “Crvenih… »
Švajni pobedio Murinja?!

Švajni pobedio Murinja?!

Mondo 31.10.2016
Doskorašnji kapiten reprezentacije Nemačke Bastijan Švajnštajger prvi put ove sezone trenirao je sa najboljim timom Mančester junajteda. Foto: Guliver/Getty images/Steve Bardens Bastijan Švajnštajger, jedan od najplaćenijih fudbalera Mančester… »

Vesti dana »