Povezane vesti

Pripremite se za iznenađenje: Ana i Rasta u žiriju popularne emisije, a nikada nećete pogoditi ko im se pridružuje! (FOTO)

Pripremite se za iznenađenje: Ana i Rasta u žiriju popularne emisije, a nikada nećete pogoditi ko im se pridružuje! (FOTO)

Story 01.11.2016
Poznata emisija je spojila neposjivo, te će se pored popularnog bračnog para na stolicama žirija naći i ne neko potpuno neočekivan. Deo poznatog šoua koji se vraća na TV ekrane biće popularni bračni par, ali i jedan od najomiljenijih srpskih… »
Biće spektakl Ana Nikolić i Rasta u žiriju Ja imam talenat! Svi jedva čekaju! Da li će varničiti?

Biće spektakl Ana Nikolić i Rasta u žiriju Ja imam talenat! Svi jedva čekaju! Da li će varničiti?

Kurir 01.11.2016
Deo poznatog šoua koji se vraća na TV ekrane biće popularni bračni par, ali i jedan od najomiljenijih srpskih glumaca svih vremena. Televizijski šou „Ja imam talenat“ posle tri sezone na RTS vraća se na TV Pink, a promena TV kuće donosi i… »
Stručni žiri!

Stručni žiri!

Mondo 01.11.2016
Poznati bračni par upušta se u nove poduhvate. Uskoro počinje emitovanje televizijskog šoua na Pinku "Ja imam talenat", projekta koji je poznat širom sveta. Za razliku od svih ostalih takmičenja, ovaj format obuhvata promovisanje najrazličitijih… »

Vesti dana »