Povezane vesti
Bečić odložio sednicu Odbora za kontrolu službi bezbednosti
Danas 02.11.2016
Igor Bečić, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti odložio je ranije zakazanu sednicu ovog skupštinskog tela koja je trebalo da se pozabavi pronalaskom oružja i municije u Jajincima, u blizini porodične kuće premijera Aleksandra… »
Odložena sednica Odbora za kontrolu službi bezbednosti
RTS 02.11.2016
Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić odložio je sednicu tog tela, planiranu za sutra. Na sednici je trebalo da direktori bezbednosnih agencija informišu članove odbora o ugrožavanju bezbednosti premijera. Procenio sam… »
Bečić: U četvrtak na Odboru direktori bezbednosnih agencija
Blic 01.11.2016
- Direktori bezbednosnih agencija će u četvrtak, 3. novembra, informisati članove skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosti o ugrožavanju bezbednosti premijera Aleksandar Vučića i pokušaju izazivanja nestabilnosti u Srbiji - izjavio je danas… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane