Povezane vesti

Mire za MONDO: Gol Realu kao onaj u Dnjepru

Mire za MONDO: Gol Realu kao onaj u Dnjepru

Mondo 03.11.2016
Fudbaler Legije Miroslav Radović u razgovoru za MONDO kaže da će pamtiti gol Realu kao onaj koji je zabio Dnjepru i obezbedio Partizanu plasman u osminu finala Kupa UEFA. Miroslav Radović još jednom je pokazao da je legenda varšavske Legije… »
Kako je Mire Radović nasamario Hrvata!

Kako je Mire Radović nasamario Hrvata!

Sportske.net 03.11.2016
Fudbaleri Legije postarali su se za najveće iznenađenje četvrtog kruga grupne faze Lige Šampiona, jedan od najboljih u njihovim redovima bio je bivši igrač Partizana. Miroslav Radović je ovog leta prešao u Partizan iz ljubljanske Olimpije, ali se… »
"Antara" čestitao Radoviću

"Antara" čestitao Radoviću

Vesti online 03.11.2016
Miroslav Radović (32), fudbaler koji je rođen u Rogatici, u samo dve nedelj dva puta je zatresao mrežu aktuelnog evropskog šampiona Reala. Vezista Legije je pružio odličnu partiju u remiju protiv Reala i pokrenuo je preokret posle 0:2. Sada, kada je… »
Radović posle gola Realu: Valjda su mi sad navijači oprostili! (video)

Radović posle gola Realu: Valjda su mi sad navijači oprostili! (video)

Mozzart sport 03.11.2016
Čestitka Radomira Antića i status četvrtog najefikasnijeg fudbalera poljskih timova u UEFA takmičenjima... Sjajno. Mire, Mire, Mire... Da je publici bio dozvoljen ulazak na stadion u Varšavi, verovatno bi srpski internacionalac Miroslav Radović bio… »
Radovićev gol Realu probudio ''Grobarima'' prelepe uspomene!

Radovićev gol Realu probudio ''Grobarima'' prelepe uspomene!

Sportske.net 03.11.2016
O sinoćnjoj majstoriji veziste Legije priča se i piše širom Evrope, a navijači Partizana su se istog trenutka setili - Partizanovog ''evropskog proleća''. Način na koji je Miroslav Radović sinoć postigao gol protiv Real Madrida (3:3), neodoljivo… »
Radović: Antić mi čestitao na golu protiv Reala

Radović: Antić mi čestitao na golu protiv Reala

Večernje novosti 03.11.2016
Dobio sam mnogo poruka, među kojima je bila i ona od Radomira. Nadam se da će mi navijači oprostiti zbog odlaska iz Legije kada situacija nije bila dobra – kaže Miroslav. Dva gola na dve utakmice protiv Real Madrida je postigao Miroslav Radović u… »

Vesti dana »