Povezane vesti
Mire za MONDO: Gol Realu kao onaj u Dnjepru
Mondo 03.11.2016
Fudbaler Legije Miroslav Radović u razgovoru za MONDO kaže da će pamtiti gol Realu kao onaj koji je zabio Dnjepru i obezbedio Partizanu plasman u osminu finala Kupa UEFA. Miroslav Radović još jednom je pokazao da je legenda varšavske Legije… »
Kako je Mire Radović nasamario Hrvata!
Sportske.net 03.11.2016
Fudbaleri Legije postarali su se za najveće iznenađenje četvrtog kruga grupne faze Lige Šampiona, jedan od najboljih u njihovim redovima bio je bivši igrač Partizana. Miroslav Radović je ovog leta prešao u Partizan iz ljubljanske Olimpije, ali se… »
"Antara" čestitao Radoviću
Vesti online 03.11.2016
Miroslav Radović (32), fudbaler koji je rođen u Rogatici, u samo dve nedelj dva puta je zatresao mrežu aktuelnog evropskog šampiona Reala. Vezista Legije je pružio odličnu partiju u remiju protiv Reala i pokrenuo je preokret posle 0:2. Sada, kada je… »
Radović posle gola Realu: Valjda su mi sad navijači oprostili! (video)
Mozzart sport 03.11.2016
Čestitka Radomira Antića i status četvrtog najefikasnijeg fudbalera poljskih timova u UEFA takmičenjima... Sjajno. Mire, Mire, Mire... Da je publici bio dozvoljen ulazak na stadion u Varšavi, verovatno bi srpski internacionalac Miroslav Radović bio… »
Radovićev gol Realu probudio ''Grobarima'' prelepe uspomene!
Sportske.net 03.11.2016
O sinoćnjoj majstoriji veziste Legije priča se i piše širom Evrope, a navijači Partizana su se istog trenutka setili - Partizanovog ''evropskog proleća''. Način na koji je Miroslav Radović sinoć postigao gol protiv Real Madrida (3:3), neodoljivo… »
Radović: Antić mi čestitao na golu protiv Reala
Večernje novosti 03.11.2016
Dobio sam mnogo poruka, među kojima je bila i ona od Radomira. Nadam se da će mi navijači oprostiti zbog odlaska iz Legije kada situacija nije bila dobra – kaže Miroslav. Dva gola na dve utakmice protiv Real Madrida je postigao Miroslav Radović u… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 2 satajoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 4 satijoš 15 povezanih
(VIDEO) Opozicija i aktivisti blokirali radove na Starom savskom mostu, ubuduće među „čuvarima“ i poslanici
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Supruga operisanog penzionera: „Jedan policajac ga je ošamario, drugi udario pesnicom i kolenom u prepone“
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 36 minutajoš 42 povezane