Povezane vesti
Kurir TV ekskluzivno: Poslušajte šta su Ksenija, Marić i Cakana rekli o vezi Marije i Elene!
Kurir 04.11.2016
Ekskluzivno otkriće Kurira: Marija Šerifović i Elena Karić u vezi! Veza evrovizijske pobednice Marije Šerifović i Elene Karić, snajke moćne dinastije Karić, koju je otkrio Kurir, tema je broj 1 ne samo u sterdanim krugovima. Šta srpska javnost… »
Kurir TV Milomir Marić pozdravlja moderne veze: Mariju i Elenu spaja umetnička strast!
Kurir 04.11.2016
Urednik Hepi televizije bio je gost Kurir TV-a i tom prilikom komentarisao vezu Marije Šerifović i Elene Karić, o kojoj bruji cela Srbija. Veza evrovizijske pobednice Marije Šerifović i Elene Karić, snajke moćne dinastije Karić, koju je otkrio… »
Kurir TV Ksenija Bujišić o mariji i eleni: Šokirana sam! Ali ako su one srećne, ja sam još srećnija!
Kurir 04.11.2016
Tema broj jedan u Srbiji danas svakako je veza između Marije Šerifović i Elene Karić, koju je otkrio Kurir. Gost Kurir TV-a bila je voditeljka Ksenija Bujišić, koja je najpre izjavila da je šokirana ovim saznanjem. "Šokirana sam. Da li je to… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 3 satajoš 1 povezana