Povezane vesti

Simpsonovi ulaze u istoriju

Danas 05.11.2016
Simpsonovi ulaze u istoriju Kultna američka animirana serije "Simpsonovi" emitovaće se i u naredne dve godine, što znači da će ući u istoriju kao najduža televizijska serija ikada, saopštila je danas producentska kuća Foks. Sa danas potpisanim… »

Simpsonovi ulaze u istoriju: Popularna serija obara novi svetski rekord

Kurir 05.11.2016
Kultna američka animirana serije "Simpsonovi" emitovaće se i u naredne dve godine, što znači da će ući u istoriju kao najduža televizijska serija ikada, saopštila je danas producentska kuća Foks. Sa danas potpisanim ugovorima za 29. i 30. sezonu… »

Homer, Mardž, Bart, Liza i Megi ulaze u istoriju

RTS 05.11.2016
Kultna američka animirana serija „Simpsonovi“ emitovaće se i u naredne dve godine, što znači da će ući u istoriju kao najduža televizijska serija svih vremena, saopštila je danas producentska kuća „Foks“. Sa danas potpisanim ugovorima za… »

Homer, Mardž, Bart, Liza i Megi ulaze u istoriju

Radio 021 05.11.2016
Kultna američka animirana serije "Simpsonovi" emitovaće se i naredne dve godine, što znači da će ući u istoriju kao najduža televizijska serija svih vremena, saopštila je danas producentska kuća Foks. Sa danas potpisanim ugovorima za 29. i 30… »

Nema stajanja: "Simpsonovi" nastavljaju pohod

Blic 05.11.2016
Američka televizija Foks prikazaće 29. i 30. sezonu animirane serije "Simpsonovi" koja je jedan od jedna od prvih uspešnih serija te televizijske kuće i jedna od najuspešnijih i najcenjenijih u istoriji televizije. Prva epizoda o avanturama uvrnute… »

Serija "Simpsonovi" ponovo obara rekorde

B92 05.11.2016
Američka televizija Foks prikazaće 29. i 30. sezonu animirane serije "Simpsonovi" koja je jedna od najuspešnijih i najcenjenijih u istoriji televizije. To znači da će Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi dobiti 669 epizoda i postati serija sa najvećim… »

Vesti dana »