Povezane vesti
Meni je trebao jak muškarac, a Siniša je to bio: Glumica Ljiljana Blagojević prvi put o braku sa poznatim dramaturgom (FOTO)
Story 05.11.2016
Glumica Ljiljana Blagojević već 33 godine uživa u skladnom braku sa srpskim dramaturgom Siniša Kovačević. Inače popularna glumica Ljiljana Blagojević, sinoć je u Priboju proslavila i dočekala 61.rođendan, u krugu prijatelja i kolega. A video posted by… »
Ljiljana Blagojević: Bila sam nesigurna u sebe! Uz Sinišu sam stekla samopouzdanje
Kurir 05.11.2016
Glumica Ljiljana Blagojević već 33 godine uživa u skladnom braku sa srpskim dramaturgom Siniša Kovačević. Njihva ćerka Kalina Kovačević krenula je maminim stopama, a Ljiljana je otkrila kako ju je osvojio Siniša. "Zaljubila sam se u mozak. Najlepše je… »
Vesti dana »
Masakr u Kijevu počinio ruski potpukovnik: Išao ulicom i pucao na ljude, ubio petoro, više od 10 ranio, oglasio se Zelenski: "Spasli smo taoce!" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Iranski ambasador pozvan na razgovor zbog napada na dva indijska broda u Hormuskom moreuzu
Nova pre 25 minutajoš 43 povezane
Melina čekala da svi turisti odu da bi izašla sa jahte: Gosti ušli u restoran, a pogledajte kako Harisova bivša izgleda u trećoj venčanici (video)
Kurir pre 20 minutajoš 60 povezanih
Iran odustao od pregovora! Amerikanci: Rat bi mogao da se nastavi! Iranska mornarica pucala na indijske brodove u Ormuskom moreuzu! (video, foto)
Kurir pre 14 minutajoš 50 povezanih
Partizan se vratio na drugo mesto: Crno-beli okrenuli Železničar u Humskoj
Mondo pre 49 minutajoš 49 povezanih