Povezane vesti
Foto SVEŠTENIK iz pinkovih zvezda zaludeo region a tek kad ga vidite razgolićenog dok izlazi iz mora
Kurir 06.11.2016
Georgije Kovačević, student Bogoslovije koji je nastupio u Pinkovim zvezdama, oduševio je region svojom glasom, ali i izgledom. "Činjenica je da glas nabolje pliva sam. Kada govorimo o sveštenstvu, ja ne volim da ih zovem popovi. Mnogi od nas bi se… »
Sveštenik u Pinkovim zvezdama (foto, video)
Mondo 06.11.2016
Poslušajte nastup Georgija Kovačevića. Georgije Kovačević student je Bogoslovije koji se predstavio žiriju muzičkog takmičenja Pinkove zvezde i prošao dalje! On je pevao dve pesme - "Romanija" i "Ti si sav moj bol" sastava EKV i oduševio žiri: "Ti hoćeš… »
(Video) Sveštenik u pinkovim zvezdama: Žiri ostao bez teksta od njegovog glasa, a tek kako izgleda
Kurir 06.11.2016
Georgije Kovačević student je Bogoslovije a večeras se predstavio i pred žirijem muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" i oduševio sve! Naime, kada je je Milan Kalinić izašao na scenu, saopštio je svima da je Georgije student Bogoslovije. Samo Aleksandra… »
Vesti dana »
Skinut transparent „Srbija pobeđuje“ sa Palate Albanija, građani pozdravili uklanjanje (VIDEO)
Insajder pre 42 minutajoš 89 povezanih
PSŽ ostaje na vrhu Evrope: Enrike stvorio dinastiju, Arsenal pao sa penala
BBC News pre 17 minutajoš 32 povezane
Maraton rešen kroz pet setova! Sinerov dželat proveo na terenu šest sati! Evo kako je prošao!
Večernje novosti pre 42 minutajoš 44 povezane
(VIDEO) Gabrijel tragičar: Ovaj momenat je odlučio šampiona
Sport klub pre 17 minutajoš 100 povezanih