Povezane vesti
Predsednik FK Vojvodina: Zabranio sam komentarisanje suđenja
Moj Novi Sad 06.11.2016
Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Vojislav Gajić izjavio je danas da je zabranio da se u tom klubu komentariše suđenje, jer, kako je rekao, u Vojvodini ne žele da se bave takvim temama već isključivo sportskim pitanjima i pitanjima… »
Gajić: Zabranio sam komentarisanje suđenja
RTV 06.11.2016
NOVI SAD - Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Vojislav Gajić izjavio je danas da je zabranio da se u tom klubu komentariše suđenje, jer, kako je rekao, u Vojvodini ne žele da se bave takvim temama već isključivo sportskim pitanjima i pitanjima… »
Lalatoviću zabranjeno da komentariše suđenje!
Telegraf 06.11.2016
Mladi trener dobio jasne instrukcije iz kluba. Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Vojislav Gajić izjavio je da je zabranio da se u tom klubu komentariše suđenje, jer, kako je rekao, u Vojvodini ne žele da se bave takvim temama već isključivo… »
Vesti dana »
Građani i danas ćutanjem odali poštu žrtvama tragedije u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 57 povezanih
Napad pod zastavom Islamske države – vozilo uletelo u masu ljudi u Nju Orleansu, 11 mrtvih
RTS pre 2 minutajoš 77 povezanih
Gasprom obustavio isporuku ruskog gasa Evropi preko ukrajina! Izvoz ruskog energenta nastavlja se preko Turskog toga na Crnom moru
Kurir pre 2 satajoš 46 povezanih
Više osoba stradalo u pucnjavi na Cetinju, osumnjičeni u bjekstvu
Glas Amerike pre 38 minutajoš 48 povezanih