Povezane vesti
Veličković: Zvezda ima prednost domaćeg terena, a mi možemo da igramo bez pritiska
Sportski žurnal 06.11.2016
Partizan NIS u ponedeljak 7. novembra od 21 čas gostuje protiv Crvene zvezde MTS u 8. kolu ABA lige. Osmo kolo regionalne ABA lige donosi i prvi ovosezonski duel crno-belih protiv Crvene zvezde MTS, utakmica je na programu u ponedeljak od 21 čas u… »
Derbi usijanje: Birčević za “Blic”: Simon je u odličnoj formi, moramo da odigramo jako /Blic tv/
Sportal blic 06.11.2016
U ponedeljak je prvi košarkaški derbi (21). Crvena zvezda je domaćin, imaće stoprocentnu podršku svojih pristalica, a i da nije tako bila bi favorit. Ekipa Dejana Radonjića jedina je neporažena uz Budućnost, odlično popunjena na svim pozicijama, uigrana… »
Simonović za "Blic": U derbiju će prštati!
Sportal blic 06.11.2016
Protiv Baskonije je nedostajalo snage i iskustva. Naš cilj je pobeda u derbiju i to ne dolazi u pitanje, iako protivnik ima više vremena za pripremu, kaže Zvezdin košarkaš Marko Simonović za „Blic”. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Marko Simonović… »
Nejt Volters ima poruku za delije: Evo šta Amerikanac kaže pred duel sa Partizanom
Hot sport 06.11.2016
Košarkaše Crvene zvezde u ponedeljak od 21 čas čeka večiti derbi sa Partizanom, a igra crveno-belih će dosta zavisiti od novajlije Nejta Voltersa. Amerikanac je u Crvenu zvezdu stigao sad će skoro dve nedelje. Ipak, sem u Atini nije pokazao mnogo zbog… »
Radonjić: Ništa pre, ništa posle - samo Partizan!
Mozzart sport 06.11.2016
"Ne postoji ni Baskonija ni Uniks ni niko. Samo meč koji sledi" Došlo je vreme za prvi košarkaški večiti derbi sezone! Dvorana Aleksandar Nikolić će u ponedeljak od 21 čas biti poprište sudara dva najveća srpska kluba, u kojem svako ima svoje želje i… »
Volters: Treba mi vremena...
Večernje novosti 06.11.2016
Došao sam usred sezone, igram na zahtevnoj poziciji i treba mi vremena da naučim igru i poteze, da se naviknem na nove saigrače – kaže Zvezdin Amerikanac. AMERIČKI plejmejker Nejt Volters proveo je na terenu samo četiri minuta u meču s Baskonijom… »
Vesti dana »
Denver imao 3 odsto šanse za pobedu, a onda se pojavio Jokić i napravio čudesan preokret
Nova pre 41 minutajoš 43 povezane
Bura posle Zvezdinog meča, Panter pokazao srednji prst navijačima VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 15 povezanih
Uzbuna, kritična situacija! Nuklearka Černobilj teško oštećena u napadu, radijacija više ne može da se zaustavi! Hitno se oglasila IAEA!
Kurir pre 16 minutajoš 8 povezanih