Повезане вести

Симоновић за "Блиц": У дербију ће прштати!

Симоновић за "Блиц": У дербију ће прштати!

Спортал блиц 06.11.2016
Против Басконије је недостајало снаге и искуства. Наш циљ је победа у дербију и то не долази у питање, иако противник има више времена за припрему, каже Звездин кошаркаш Марко Симоновић за „Блиц”. Фото: А. Димитријевић / РАС… »
Величковић: Звезда има предност домаћег терена, а ми можемо да играмо без притиска

Величковић: Звезда има предност домаћег терена, а ми можемо да играмо без притиска

Спортски журнал 06.11.2016
Партизан НИС у понедељак 7. новембра од 21 час гостује против Црвене звезде МТС у 8. колу АБА лиге. Осмо коло регионалне АБА лиге доноси и први овосезонски дуел црно-белих против Црвене звезде МТС, утакмица је на програму у… »
Дерби усијање: Бирчевић за “Блиц”: Симон је у одличној форми, морамо да одиграмо јако /Блиц тв/

Дерби усијање: Бирчевић за “Блиц”: Симон је у одличној форми, морамо да одиграмо јако /Блиц тв/

Спортал блиц 06.11.2016
У понедељак је први кошаркашки дерби (21). Црвена звезда је домаћин, имаће стопроцентну подршку својих присталица, а и да није тако била би фаворит. Екипа Дејана Радоњића једина је непоражена уз Будућност, одлично попуњена на… »
Нејт Волтерс има поруку за делије: Ево шта Американац каже пред дуел са Партизаном

Нејт Волтерс има поруку за делије: Ево шта Американац каже пред дуел са Партизаном

Хот спорт 06.11.2016
Кошаркаше Црвене звезде у понедељак од 21 час чека вечити дерби са Партизаном, а игра црвено-белих ће доста зависити од новајлије Нејта Волтерса. Американац је у Црвену звезду стигао сад ће скоро две недеље. Ипак, сем у Атини… »
Радоњић: Ништа пре, ништа после - само Партизан!

Радоњић: Ништа пре, ништа после - само Партизан!

Моззарт спорт 06.11.2016
"Не постоји ни Басконија ни Уникс ни нико. Само меч који следи" Дошло је време за први кошаркашки вечити дерби сезоне! Дворана Александар Николић ће у понедељак од 21 час бити поприште судара два највећа српска клуба, у којем… »
Волтерс: Треба ми времена...

Волтерс: Треба ми времена...

Вечерње новости 06.11.2016
Дошао сам усред сезоне, играм на захтевној позицији и треба ми времена да научим игру и потезе, да се навикнем на нове саиграче – каже Звездин Американац. АМЕРИЧКИ плејмејкер Нејт Волтерс провео је на терену само четири минута у… »

Вести дана »