Povezane vesti

Dodeljene MTV evropske nagrade: S.A.R.S. najbolji na Balkanu, Biber najveći pobednik, a Bijonse najveća gubitnica

Blic 07.11.2016
Beogradska grupa S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV Best Adria Act nagrade. U konkurenciji za MTV Best Adria Act nagradu bili su i Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen, a zahvaljujući najvećem broju glasova publike iz celog regiona, S.A.R.S. je… »

S.A.R.S. dobitnik MTV nagrade Best Adria Act

Svet 07.11.2016
Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV “Best Adria Act” nagrade. – Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV… »

Bend S.A.R.S. dobio MTV nagradu

Story 07.11.2016
Najbolji poklon za deset godina postojanja bendu S.A.R.S. obezbedili su njihovi fanovi i MTV, budući da je bend upravo osvojio MTV Best Adria Act nagradu. S.A.R.S. priznanje dobija u godini kada obeležava deceniju rada, rasprodatu regionalnu turneju… »

MTV nagrada za S.A.R.S!

Mondo 07.11.2016
Pobeda za Srbiju na dodeli evropskih MTV nagrada! Foto: MONDO, Goran Sivački Bend S.A.R.S. ovogodišnji je dobitnik MTV Best Adria Act nagrade! U konkurenciji za ovo prestižno MTV priznanje bili su još Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zen, a… »

S.A.R.S. dobitnik ovogodišnje MTV nagrade

Blic 07.11.2016
Beogradski alternativni muzički sastav S.A.R.S. dobitnik je ovogodišnje MTV "Best Adria Act" nagrade. - Osvajanje ove nagrade je usledilo u najboljem trenutku za nas i drago mi je da je prvih deset godina postojanja grupe S.A.R.S. krunisano MTV EMA… »

Vesti dana »