Повезане вести

Џенкинс: Знате уосталом какву прошлу сезону сам имао у Милану...

Џенкинс: Знате уосталом какву прошлу сезону сам имао у Милану...

Спортски журнал 08.11.2016
Није било претерано емотивно после првог вечитог дербија у сезони 2016/2017, нити су у Црвеној звезди мтс превише славили, нити су у Партизану НИС много туговали. Прво, црвено-бели путују у Казањ, у четвртак играју против… »
Урнебесно: Радоњић на питање новинара: Како? /видео/

Урнебесно: Радоњић на питање новинара: Како? /видео/

Спортал блиц 08.11.2016
Нови Радоњизам! Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић је у вечитом дербију, у осмом колу АБА лиге, који су његови кошаркаши решили у своју корист (83:72) током целог меча плесао поред клупе. Ипак, шоу искусуног стручњака уследио… »
Величковић: Не слушам увреде, уживам у дербију, не бих га пропустио ни за шта

Величковић: Не слушам увреде, уживам у дербију, не бих га пропустио ни за шта

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да је морао да игра дерби иако је имао проблема са повредом. - Мислим да смо изгубили утакмицу у пар минута. Мени је бар тако изгледало. Имали смо предност, али смо им дозволили да… »
Симоновић: Нико није мислио да ћемо разбити Партизан, знали смо да ће бити тешко

Симоновић: Нико није мислио да ћемо разбити Партизан, знали смо да ће бити тешко

Кошаркаши Црвене звезде Марко Симоновић и Лука Митровић изјавили су да победа над Партизаном од великог значаја и да ће она бити велики подстрек у тешком ритму утакмица у којем се налазе. Првак Србије и Јадрана добио је први… »
Звезда победила Партизан у првом дербију сезоне

Звезда победила Партизан у првом дербију сезоне

Пресс 08.11.2016
Кошаркашима Црвене звезде припао је први вечити дерби ове сезоне, а укупно 252, пошто су синоћ савладали Партизан са 83:72 (20:23, 28:16, 22:14, 13:19), у 8. колу АБА лиге. фото: тањуг.рс Кошаркашима Црвене звезде припао је први… »
Величковић: Паркет је понекад као да играмо хокеј…

Величковић: Паркет је понекад као да играмо хокеј…

Моззарт спорт 08.11.2016
“Волим када је крцата хала, то из мене вуче много енергије, не реагујем на увреде", каже Партизанов капитен. Борио се, дао максимум Новица Величковић, али Партизан није успео да се избори са Црвеном звездом у првом дербију ове… »
Џенкинс: Важно ми је да играм, јер сам имао лошу прошлу сезону

Џенкинс: Важно ми је да играм, јер сам имао лошу прошлу сезону

Вечерње новости 08.11.2016
Знали смо да је Партизан доба тим. Било је успона и падова, али је било важно да одговоримо јер нисмо добро играли против Басконије, каже Чарлс Џенкинс. Кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић рекао је да је његов тим одиграо… »
"Поштујемо Партизан, зато смо морали јако"

"Поштујемо Партизан, зато смо морали јако"

Мондо 08.11.2016
Марко Симоновић рекао да је очекивао тежак дерби и да је он баш и био такав. "Поштујемо максимално играче Партизана и зато смо и ушли тако јако у меч, јер знали смо да неће бити лако". Фото: МН Пресс Црвена звезда славила је… »
Звезда добила Партизан у дербију- 83:72

Звезда добила Партизан у дербију- 83:72

Данас 08.11.2016
Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан са 83:72 (20: 23, 28 :16, 22:14, 13: 19), у првом овосезонском "вечитом дербију", лакше него што су вероватно очекивали, а мање убедљиво него што је ток утакмице наговештавао. Звезда… »
Радоњић: Важна победа из више разлога

Радоњић: Важна победа из више разлога

Није битна само зато што је дерби и што значи сваком навијачу, већ и због чињенице да нам следи јако тежак ритам - каже тренер Звезде и додаје да траже решење за позицију центра. Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић… »
Џикић открио још лоших вести, Новица не игра против Солнока!

Џикић открио још лоших вести, Новица не игра против Солнока!

Спортске.нет 08.11.2016
Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је да је вечерашњи "вечити" дерби против Црвене звезде показао на ком нивоу је његова екипа у односу на "најјачу екипу" у Јадранској лиги. Партизан је вечерас у осмом колу… »
Фото/видео Звезда славила у дербију: Џенкинс срушио Партизан

Фото/видео Звезда славила у дербију: Џенкинс срушио Партизан

Сјајна партија Американца са српским пасошем у тријумфу црвено-белих у првом овосезонском дербију - 83:72. ПРВИ дерби у сезони повукао је јасну линију раздвајања између вечитих ривала у овом тренутку. Између Црвене звезде у… »
Крај: Црвена звезда-Партизан 83:72

Крај: Црвена звезда-Партизан 83:72

Вечерње новости 07.11.2016
У дворани “Александар Николић” црвено-бели славили са 83:72 захваљујући одличној игри Џенкинса и маестралном трећом четвртином. Први овосезонски дерби је припао Црвеној звезди. Изабраници Дејана Радоњића су у дворани… »
Маринковић: Заслужен тријумф Звезде, нисмо одговорили на њене снажне физичке контакте

Маринковић: Заслужен тријумф Звезде, нисмо одговорили на њене снажне физичке контакте

Спортал блиц 07.11.2016
Партизанов кошаркаш Вања Маринковић честитао је "вечитом ривалу" на победи (83:72) у 8. колу АБА лиге. Фото: М. Метлаш / РАС Србија "Звезда нас је добила заслужено. Имали смо предност у првој четвртини који смо морали да дигнемо… »
Лазић: Невероватан је осећај због овација "делија"

Лазић: Невероватан је осећај због овација "делија"

Спортал блиц 07.11.2016
Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић је био више него задовољан тријумфом над Партизаном (83:72) у 8. колу АБА лиге. Фото: М. Метлаш / РАС Србија "Јако је битна ова победа после нашег меча са Басконијом. Одиграли смо јако добро… »
Први чин: Звезда разнела Партизан, па статирала у дербију

Први чин: Звезда разнела Партизан, па статирала у дербију

Спортал блиц 07.11.2016
Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан са 83:72, оставши непоражени и после осмог кола АБА лиге. У првом овосезонском "вечитом дербију", по црно-беле је био најкобнији Чарлс Џенкинс, стрелац 19 поена, а домаћин је потпуно… »
Из минута у минут: Звезда - Партизан 83:72

Из минута у минут: Звезда - Партизан 83:72

Спортал блиц 07.11.2016
Кошаркаши Црвене звезде савладали су са 83:72 Партизана у оквиру 8. кола АБА лиге, а збивања са овог дуела могли сте да пратите из минута у минут на Блицспорт.рс. Фото: М. Метлаш / РАС Србија КРАЈ УТАКМИЦЕ, ПОБЕДА ЗВЕЗДЕ ОД… »

Вести дана »