Повезане вести
Колман захвалан Србији што га је понизила
Политика 08.11.2016
Селектор Велса уочи сусрета с нашом репрезентацијом истиче да је пораз у Новом Саду, 6:1, био понижење али и позитиван шок за његов тим који је летос стигао до полуфинала „Евра 2016”. После пораза од Србије у Новом Саду, 6:1… »
"Они имају Бејла, а ми..."
Мондо 08.11.2016
Филип Костић уочи утакмице са Велсом подсећа на сјајну форму саиграча са супротног крила. Фото: МН Пресс У добром расположењу, ношени оптимизмом после две победе у претходним мечевима, репрезентативци Србије у фудбалу окупили су… »
Добра вест: На припреме „орлова“ стигао и последњи Муслинов џокер
Спортал блиц 08.11.2016
Селектор Србије Славољуб Муслин од уторка има на располагању све играче на које ће рачунати за предстојећу квалификациону утакмицу за Светско првенство против Велса, као и за пријатељски дуел са Украјином. Фото: М. Метлаш /… »
''Орлови'' комплетни!
Спортске.нет 08.11.2016
Играч који је добио накнадни позив, прикључио се данас тренинзима селекције Србије. Немања Пејчиновић данас се прикључио тиму Славољуба Муслина и у репрезентацији ће заменити повређеног Јагоша Вуковића. Подсетимо, најпре је… »
Муслинова дилема - кога на Бејла? (анкета)
Мондо 08.11.2016
Александар Коларов је суспендован, дакле: Филип Младеновић, Иван Обрадовић или Душко Тошић? Фото: Давид Давиес/ПА виа АП Важна утакмица је пред фудбалском репрезентацијом Србије, јер би победом у Велсу "орлови" направили огроман… »
Наставља се осипање: Велс са трећелигашима дочекује Србију
Хот спорт 08.11.2016
Селектор Велса Крис Колман, након отказивања Бена Дејвиса из Тотенхема, остао је без још једног стаменог члана задње линије. Овог пута, у питању је штопер Џејмс Колинс, 33-годишњи фудбалер Вест Хема. Уместо њега, хитно је… »
Велс додатно ослабљен пред утакмицу против Србије
Вечерње новости 08.11.2016
Фудбалски репрезентативац Велса Џејмс Колинс повредио је лист и неће моћи да игра против Србије у квалификацијама за Светско првенство. Фудбалски репрезентативац Велса Џејмс Колинс повредио је лист и неће моћи да игра против… »
Нови отказ Велшанима пред меч са Србијом
Мондо 08.11.2016
Има проблема Славољуб Муслин, али има и његов колега на клупи Велса Крис Колман пред састављање тима за меч квалификација у Кардифу у суботу. Фото: АП/Франк Аугстеин Селектор Велса Крис Колман је пред окупљање… »
Колмен има опасну главобољу - из тима му испао још један дефанзивац
Моззарт спорт 08.11.2016
Џејмс Колинс вероватно би био у тиму уместо повређеног Бена Дејвиса, но међутим... Задња линија Велса биће поприлично ослабљена за дуел са Србијом! После непријатне вести које је добио јуче, да Бен Дејвис неће моћи да игра… »
Нови проблеми за Велс - Још један играч прескаче дуел са Србијом!
Спортске.нет 08.11.2016
Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин има озбиљних кадровских проблема пред дуел са Велсом, али главобоља није заобишла ни његовог колегу Криса Колмана. Фудбалске репрезентације Велса и Србије састају се 12. новембра… »
Селектор Велса: После пораза од Србије седео сам у мраку свлачионице и нисам желео никога да видим
Вечерње новости 08.11.2016
То је био дефинитивно најгори тренутак који сам осетио у каријери. И даље ме прогања тај тешки пораз пре четири године, каже Крис Колман пред нови дуел са Србијом. Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман, неколико… »
Селектор Велса: Због Србије смо Бејл и ја седели у свлачионици у мраку, била ме је срамота!
Хот спорт 08.11.2016
Селектор Велса Крис Колман говорио је о предстојећој утакмици квалфикација за Светско првенство против Србије у Кардифу која је на програму у суботу од 20.45 на стадиону Миленијум. Селектор ‘цвених змајева’ се присетио болног… »
Фрустрације из Новог Сада: Прогањају ме ти Срби и свлачионица без светла
Моззарт спорт 08.11.2016
„Срамота, најгори тренутак у каријери“, присећа се селектор Велса Крис Колман пред нови сусрет с Орловима. Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман изјавио је да га још прогања убедљив пораз од Србије у Новом Саду… »
Селектор Велса: Још ме прогања 1:6!
Вести онлине 08.11.2016
Крис Колман није крио да га порази од Србије, нарочито онај у Новом Саду, прогањају и данас, али... Искрено и веома поучно за нас. Велшани памте последња два меча са Србијом у којима су поражени укупним резултатом 1:9 и то ће… »
Муслин позвао Пејчиновића уместо Вуковића
Пресс 08.11.2016
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин позвао је накнадно дефанзивца московске Локомотиве Немању Пејчиновића. фото: тањуг.рс Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин позвао је накнадно… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Почела "Задруга: - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Јањушева бивша девојка Сара у ријалитију, а ту је и тинејџерка из Италије (видео)
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана

Временска прогноза за 14. септембар: Киша, пљускови са грмљавином и град захватиће већи део Србије
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане

Александра Бабејић открила језиве детаље о кристинином кругу пријатеља: Њу привлаче жене….
Курир пре 2 сатајош 3 повезане