Povezane vesti
Zašto su svi odlepili na "Ubice mog oca"
24 Sata 09.11.2016
Konačno, dobra domaća serija. Veliko interesovanje za seriju “Ubice mog oca”, koja je nedavno počela da se prikazuje na RTS-u, očigledan je dokaz da je publici falila dobra krimi-priča u moru komedija diskutabilnog kvaliteta i humora i repriza serija… »
Reditelj serije Ubice mog oca: Pripremite se, biće mnogo iznenađenja!
Svet & Skandal 09.11.2016
Sudeći po rejtinzima, kriminalistička serija “Ubice mog oca” u režiji Predraga Gage Antonijevića, koja je nedavno počela da se se prikazuje na RTS-u, već je postala hit. Reditelj Predrag Antonijević, koji živi i radi u Americi, upustio se u ovaj poduhvat… »
Reditelj o seriji "Ubice mog oca": Inspirisala me je serija “Pravi detektiv”
Blic 08.11.2016
"Motiv mi je bio i to što sam znao da se do sada na ovakav način nije radilo na našim televizijama", kaže za "Blic" reditelj serije Predrag Antonijević. Veliko interesovanje za seriju “Ubice mog oca”, koja je nedavno počela da se prikazuje na RTS-u… »
Vesti dana »
Svi misle da je na samrti, a on vuče konce iz tajnosti! Kako je iranski vrhovni vođa postigao primirje sa Trampom: Jedan čovek odigrao ključnu ulogu
Blic pre 40 minutajoš 43 povezane
Dogovoreno dvonedeljno primirje: Otvaranje moreuza Ormuz, SAD se obavezale da ukinu sve sankcije Iranu
Danas pre 51 minutajoš 103 povezane
Prognoza RHMZ-a: Promenljivo oblačno uz sunčane intervale, uveče moguća kiša u pojedinim delovima zemlje
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Nafta pala ispod 100 dolara nakon što su SAD i Iran dogovorili dvonedeljni prekid vatre
Bloomberg Adria pre 45 minutajoš 19 povezanih
Teška nesreća u Surčinu: Mladić nastradao kada je sleteo sa puta i udario u betonski krst
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih