Povezane vesti

Premijerski mandat Dušku Markoviću

Premijerski mandat Dušku Markoviću

Večernje novosti 09.11.2016
Predsednik Filip Vujanović odlučio nakon konsultacija sa liderima stranaka: Poverio sam mandat partiji koja je osvojila najviše glasova. Marković: Obavestio sam Vujanovića da predstavljam najveći broj poslanika. DUŠKO Marković, zamenik predsednika… »
Crna gora dobila mandatara: Vujanović dao mandat Markoviću, manjine odlučuju do kraja nedelje

Crna gora dobila mandatara: Vujanović dao mandat Markoviću, manjine odlučuju do kraja nedelje

Pravda 09.11.2016
Mandat za formiranje Vlade Crne Gore dobiće Demokratska partija socijalista. To je odlučio predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović, a novinarima, nakon konsultacije o mandataru sa šefom države u vili Gorica, saopštila predsjednica HGI Marija… »
Mandatar za vladu Crne Gore je Duško Marković

Mandatar za vladu Crne Gore je Duško Marković

Alo 09.11.2016
Na predlog aktuelnog premijera Mila Đukanovića, predsednik Crne Gore odlučio je da mandatar za sastav nove vlade bude zamenik predsednika Demokratske partije socijalista Duško Marković. "Taj predlog sam utemeljio na ostvarenom izbornom rezultatu. DPS… »
Duško Marković i zvanično mandatar za sastav Vlade

Duško Marković i zvanično mandatar za sastav Vlade

N1 Info 09.11.2016
Predsednik Crne Gore, Filip Vujanović, predložio je kandidata Demokratske partije socijalista Duška Markovića za mandatara za sastav nove vlade. "Moja ustavna obaveza je da predložim poslanika s liste koja je osvojila najviše mandata. Smatram da je… »
Vujanović za mandatara predložio Duška Markovića

Vujanović za mandatara predložio Duška Markovića

Slobodna Evropa 09.11.2016
Crnogorski predsjednik Filip Vujanović predložio je zamjenika predsjednika Demokratske partije socijalista, Duška Markovića , za mandatara za sastav nove vlade. “Moja ustavna obaveza je da za mandatara vlade predložim predstavnika partije koja je… »
Mandatar za sastav crnogorske vlade Duško Marković

Mandatar za sastav crnogorske vlade Duško Marković

RTS 09.11.2016
Na predlog aktuelnog premijera Mila Đukanovića, predsednik Crne Gore odlučio je da mandatar za sastav nove vlade bude zamenik predsednika Demokratske partije socijalista Duško Marković. "Taj predlog sam utemeljio na ostvarenom izbornom rezultatu. DPS… »
Markoviću mandat za sastav crnogorske vlade

Markoviću mandat za sastav crnogorske vlade

Al Jazeera 09.11.2016
Predsjednik Filip Vujanović je predložio Markovića za mandatara, opozicija ne priznaje rezultate izbora. Mandatar za sastav nove crnogorske vlade bit će kandidat Demokratske partije socijalista Duško Marković. Njega je nakon konsultacija s… »
Duško Marković je mandatar: Odlučeno u Crnoj Gori

Duško Marković je mandatar: Odlučeno u Crnoj Gori

Telegraf 09.11.2016
- Duško Marković treba da bude mandatar koji će biti posvećen integracijama i ekonomskom napretku - istakao je Filip Vujanović. Na predlog aktuelnog premijera Mila Ðukanovića, predsednik Crne Gore odlučio je da mandatar za sastav nove vlade bude… »
Filip Vujanović odlučio: Duško Marković je mandatar za sastav nove vlade

Filip Vujanović odlučio: Duško Marković je mandatar za sastav nove vlade

Kurir 09.11.2016
Predsednik Crne Gore, Filip Vujanović, odlučio je da mandat za formiranje vlade poveri Demokratskoj partiji socijalista (DPS), koja je osvojila najviše mandata na izborima, rekla je predsednica Hrvatske građanske inicijative (HGI), Marija Vučinović… »
Hrvatska građanska inicijativa: Mandat ide DPS-u

Hrvatska građanska inicijativa: Mandat ide DPS-u

Slobodna Evropa 09.11.2016
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović dati će Demokratskoj partiji socijalista (DPS) mandat za formiranje vlade. To je novinarima saopćila predsjednica Hrvatske gradjanske inicijatice (HGI) Marija Vučinović nakon konzultacija o mandataru sa… »
Demos traži prelaznu vladu

Demos traži prelaznu vladu

Večernje novosti 09.11.2016
Primedbe Miodraga Lekića pred današnji sastanak sa predsednikom Filipom Vujanovićem. Kabinet bez DPS. Sreda neozbiljan rok za ovako važnu odluku. Umesto predloga mandatara, opozicija će danas od predsednika Filipa Vujanovića tražiti mandat za… »

Vesti dana »