Povezane vesti

Bez goleade do pozitivnog rezultata

Bez goleade do pozitivnog rezultata

Dnevnik 09.11.2016
Kiša i magla u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi prate pripreme najbolje fudbalske reprezentacije za naredni kvalifikacioni duel za plasman na SP protiv Velsa (12. novembar). Reklo bi se ambijent koji će Srbiju dočekati i na Ostvru, u derbiju kola… »
Nastasić i Milivojević uvereni u uspeh protiv Velsa: Greška manje bod(ova) više

Nastasić i Milivojević uvereni u uspeh protiv Velsa: Greška manje bod(ova) više

Večernje novosti 09.11.2016
Stvarno je neverovatna ta naša fudbalska priča i može se reći da je poseban fenomen sve što se dogodilo sa njima i šta se dogodilo sa nama – kaže vezista Olimpijakosa. MATIJA Nastasić i Luka Milivojević dobro pamte kvalifikacije za Mundijal u… »
Da i posle utakmice s Velsom budemo na prvom mestu!

Da i posle utakmice s Velsom budemo na prvom mestu!

Mozzart sport 09.11.2016
"Meč u Kardifu ništa ne rešava po pitanju selekcije koja će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, međutim, svesni smo koliko je duel s Velsom nama važan i mislim da ćemo dočekati spremno ovaj okršaj", rekao je Luka Milivojević. Pripreme za… »
Luka milivojević: Najveća odgovornost je na Matiću i meni, Vels je mnogo napredovao!

Luka milivojević: Najveća odgovornost je na Matiću i meni, Vels je mnogo napredovao!

Hot sport 09.11.2016
Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu od 20.45 u Kardifu igra najvažniji meč ove godine u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo. Vels je naprijatnije iznenađenje u 2016. godini. ‘Zmajevi’ su napravili neverovatan uspeh plasmanom u polufinale… »
Milivojević i Nastasić: Vels nije bolji, cilj pobeda

Milivojević i Nastasić: Vels nije bolji, cilj pobeda

Press 09.11.2016
Srpski fudbalski reprezentativci Luka Milivojević i Matija Nastasić poručili su danas da su spremni za duel protiv Velsa u nastavku kvalifikacija za Mundijal i da su uvereni u pozitivan rezultat u Kardifu. foto: tanjug.rs Srpski fudbalski… »

Vesti dana »