Povezane vesti
Bogoljub Karić: I ja sam zaslužan za Trampovu pobedu!
Pravda 09.11.2016
Planiram uskoro da se sastanem sa novim američkim predsednikom, jer bilo bi potpuno suludo da ne iskoristim poziciju koju imam, rekao je za Sputnjik biznismen Bogoljub Karić i dodao da je Tramp harizmatičan čovek sa vizijom. Bogoljub Karić se sa… »
Bogoljub Karić: Uskoro se sastajem sa Trampom, suludo je da ne iskoristim poziciju koju imam
Blic 09.11.2016
Planiram uskoro da se sastanem sa novim američkim predsednikom, jer bilo bi potpuno suludo da ne iskoristim poziciju koju imam, rekao je za "Sputnjik" biznismen Bogoljub Karić i dodao da je Tramp harizmatičan čovek sa vizijom. Bogoljub Karić se sa… »
Vesti dana »
Pali srpski Eskobar, hrvatski general i direktor Javnog preduzeća! Otkrivamo detalje tajne akcije srpskih službi sprovedene pod okriljem noći (video/foto)
Kurir pre 33 minutajoš 88 povezanih
Otkriven mogući uzrok pada nadstešnice? Bivši direktor „Infrastrukture Železnice“ pod lupom zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 3 satajoš 86 povezanih
Izraelski avioni intenzivno napadaju Bejrut i južna predgrađa pre primirja
Beta pre 9 minutajoš 54 povezane
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 3 satajoš 42 povezane
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 2 satajoš 36 povezanih