Povezane vesti
Nije dozvolila da problemi slome njen duh: Nakon nesreće sa sinom, Hanka Paldum otkriva u kakvom je odnosu sa ćerkom (FOTO)
Story 10.11.2016
Hanka Paldum je nedavno otvorila svoju dušu i priznala u kakvom je odnosu sa sinom, ali i sa ćerkom. Hanka Paldum u Zagreb je stigla kako bi nastupila u Lisinskom na tradicionalnom koncertu posvećenom sevdahu, pesmi koja je odredila Hankin život. Hanka… »
Hanka Paldum otvorila dušu: Moj život je pun bola i tuge
Svet & Skandal 10.11.2016
Legendarna pevačica Hanka Paldum kaže da ne pomišlja na penziju. Ima 61. godinu i uživa u svom poslu. “Kad pokušavam da analiziram svoj život, zaista mislim da je moj život je sevdalinka, pun sreće, boli, čežnje, tuge, pa i suza krene, onako kako i ljudi… »
Vesti dana »

Đoković poslao Federera u zaborav – pa otkrio da ima problem: „Frustrirajuće je“
Sputnik pre 10 minutajoš 54 povezane

(Mape) pašće više od 20 litara kiše za kratko vreme! Stiže nevreme koje donosi rizik od opasnih posledica: Ovde će biti najjači udar, temperatura drastično pada
Blic pre 15 minutajoš 16 povezanih

Bogdan Bogdanović se povredio i zabrinuo Srbiju, jedno poluvreme bilo dovoljno da prestigne Teodosića!
Telegraf pre 50 minutajoš 15 povezanih

Pitali smo ChatGPT za ishod meča Letonija - Srbija na Eurobasketu: Ovaj odgovor posle svega zanima mnoge!
Telegraf pre 20 minutajoš 9 povezanih