Povezane vesti

Osumnjičeni za ratne zločine predat kosovskim vlastima

Dnevnik 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je. počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu.Crnogorske vlasti su Vukotića uhapsile u… »

Crna Gora izručila Zorana Vukotića Prištini

RTV 11.11.2016
BEOGRAD - Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu. Crnogorske vlasti su Vukotića… »

RTS: Osumnjičeni za ratne zločine predat kosovskim vlastima

Blic 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu. Crnogorske vlasti su Vukotića uhapsile u… »

Euleks ga optužio: CG vlasti osumnjičenog za ratne zločine OPTUŽOsumnjičeni za ratne zločine predale

Kurir 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna izručen je prištinskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu i Metohiji. Crnogorske vlasti su Vukotića uhapsile u martu ove godine… »

Osumnjičeni za ratne zločine predat kosovskim vlastima

RTS 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna, posle rata preseljen u Crnu Goru, izručen je kosovskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje kod Vučitrna tokom sukoba na Kosovu. Crnogorske vlasti Vukotića su uhapsile u… »

Vesti dana »