Повезане вести

Јовановић мало љут: Очекивао сам више публике, ипак смо светски прваци…

Јовановић мало љут: Очекивао сам више публике, ипак смо светски прваци…

Хот спорт 11.11.2016
Вукашин Јовановић искрено је прокоментарисао број присутних навијача на првом мечу баража за пласман на шампионат Европе за младе репрезентације. Бивши штопер Црвене звезде није крио разочарање: – Очекивао сам више публике, ипак… »
Партизан поражен у Мађарској, играо и Мутомбо

Партизан поражен у Мађарској, играо и Мутомбо

Мондо 11.11.2016
Фудбалери Партизана одиграли су пријатељски меч са Видеотоном, а мађарска екипа је победила 1:0 (1:0). Фото: МН Пресс Марко Николић и његови играчи искористили су репрезентативну паузу да посете северне суседе и одиграју… »
„Орлићи“ на север путују с лепом предношћу

„Орлићи“ на север путују с лепом предношћу

Дневник 11.11.2016
У првој утакмици баража за пласман на Европско првенство у Пољској млади репрезентативци Србије победили су Норвешку и на реванш у уторак носе добар резултат. Србија – Норвешка 2:0 (1:0) БЕОГРАД: стадион Партизана, гледалаца… »
Мађари су били бољи: Партизан поражен од Видеотона (видео)

Мађари су били бољи: Партизан поражен од Видеотона (видео)

Хот спорт 11.11.2016
Фудбалери Партизана искориситли су паузу у шампионату Србије због репрезентативних мечева како би одмерили снаге са мађарским Видеотоном у Мађарској. Сусрет су добили домаћи резултатом 1:0, голом Фечешина у 40. минуту. Видеотон… »
Ово је град од 2.500.000 људи, а ми смо светски и европски прваци - ваљда смо заслужили више

Ово је град од 2.500.000 људи, а ми смо светски и европски прваци - ваљда смо заслужили више

Моззарт спорт 11.11.2016
Вукашин Јовановић не крије разочарење посетом на стадиону Партизана... Спекулисало се последњих дана доста о томе колико ће се људи окупити на стадиону Партизана како би подржало младу репрезентацију Србије у првој бараж… »
Сивић: Никада квалитет Живковића није био споран

Сивић: Никада квалитет Живковића није био споран

Спортски журнал 11.11.2016
Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Томислав Сивић изјавио је да је веома задовољан победом и сачуваном мрежом против Норвешке (2:0) у првом дуелу баража за првенство Европе, али и позвао на опрез пред реванш у… »
Јовановић: Очекивао сам већу подршку, ово је град од два и по милиона становника, а ми светски шампиони...

Јовановић: Очекивао сам већу подршку, ово је град од два и по милиона становника, а ми светски шампиони...

Спортски журнал 11.11.2016
Капитен младе репрезентације Србије Урош Ђурђевић рекао је да је екипа остварила добар резултат против Норвешке (2:0) у првом мечу баража за Европско првенство, али упозорио да још ништа није готово. Српски фудбалери славили су у… »
"Светски смо прваци, очекивао сам више публике"

"Светски смо прваци, очекивао сам више публике"

Мондо 11.11.2016
Вукашин Јовановић не жели да се оптерећује много тиме што утакмица против Норвешке није била нарочито "лепа за око" и у први план истиче да је важан резултат. Очекивао је више публике у Хумској. Млада репрезентација Србије је у… »
Капитен и селектор упозоравају: Није готово!

Капитен и селектор упозоравају: Није готово!

Мондо 11.11.2016
Борио се као лав са одбрамбеним фудбалерима Норвешке Урош Ђурђевић и забележио нови гол у дресу младе репрезентације. Србија је до краја постигла још један погодак, али он упозорава да им још 90 минута. Фото: ФоНет/Александар… »
Капитална предност пред реванш у Драмену

Капитална предност пред реванш у Драмену

Политика 11.11.2016
У првој утакмици баража наша млада репрезентација головима Ђурђевића у 6. и аутоголом Харалсајда у 66. минуту направила велики корак ка завршници шампионата Европе у Пољској, у среду реванш, у Београду: Србија - Норвешка 2:0… »
Србија стекла капитал: Два гола вишка пред реванш против Норвешке (видео)

Србија стекла капитал: Два гола вишка пред реванш против Норвешке (видео)

Хот спорт 11.11.2016
Млада фудбалска репрезентација забележила је тријумф над Норвешком резултатом 2:0 на стадиону Партизана. Стрелци су били Урош Ђурђевић у 6. и Андрија Живковић у 69. минуту. Србија је сјајно отворила меч, повела голом Ђурђевића… »
Болно: Комичан аутогол Норвежана након слалома Живковића и лепог центаршута (видео)

Болно: Комичан аутогол Норвежана након слалома Живковића и лепог центаршута (видео)

Хот спорт 11.11.2016
Фудбалери Србије повели су са 2:0 против Норвешке у бараж сусрету за пласман на Европско првенство, а погодак можемо окарактерисати као - смешан. Андрија Живковић је у 69. минуту прошао по десном крилу, упутио центаршут, а… »
Дан је добро почео: Омладинци за гол бољи од Малте (фото) (видео)

Дан је добро почео: Омладинци за гол бољи од Малте (фото) (видео)

Хот спорт 11.11.2016
Омладинска репрезентација Србије у фудбалу савладала је Малту резултатом 1:0 голом Златановића у 22. минуту у другој утакмици првог квалификационог круга за Европско првенство за омладинце у Грузији одиграној на терену у Старој… »
Омладинци обезбедили елитну рунду

Омладинци обезбедили елитну рунду

Моззарт спорт 11.11.2016
Против Малте био довољан минималац. После не баш лако остварене победе у премијерном мечу против Молдавије 2:0 (0:0), омладинска селекција Србије победила је у другом мечу првог круга квалификација за ЕП у Грузији вршњаке са… »
Омладинци се мучили са Малтом, али обезбедили пролаз даље

Омладинци се мучили са Малтом, али обезбедили пролаз даље

Вести онлине 11.11.2016
Омладинска фудбалска репрезентација Србије савладала је одговарајућу селекцију Малте са 1:0 у 2. колу првог квалификационог круга за пласман на Европско првенство и тако са шест освојених бодова осигурала пласман у наредну рунду… »
ЕП - Омладинци у елитној рунди квалификација, са Шведском за прво место

ЕП - Омладинци у елитној рунди квалификација, са Шведском за прво место

Спортске.нет 11.11.2016
Омладинска репрезентација Србије обезбедила је пласман у елитну рунду квалификација за Европско првенство пошто је у петак уписала другу победу у прелиминарној рунди такмичења. Репрезентација Србије сачињена од играча млађих од… »
Омладинци Србије: Малта за други круг

Омладинци Србије: Малта за други круг

Вечерње новости 11.11.2016
Омладинска репрезентација Србије игра други меч у првој рунди квалификација за ЕП. ОМЛАДИНСКА селекција Србије данас игра други меч у првој рунди квалификација за ЕП против Малте. Уколико од 17.15 на терену СЦ "Стара Пазова"… »

Вести дана »