Повезане вести

Годину дана од напада у Паризу: Стинг отворио Батаклан

Годину дана од напада у Паризу: Стинг отворио Батаклан

Слободна Европа 13.11.2016
У недељу се навршава годину дана од терористичких напада у Паризу, у којима је убијено 130 људи. Француски председник Франсоа Оланд и градоначелница Ен Идалго су, обележавајући годишњицу напада на Париз, открили две спомен… »
Стотине фењера плови Паризом у знак сећања на жртве напада (ФОТО)

Стотине фењера плови Паризом у знак сећања на жртве напада (ФОТО)

Нови магазин 13.11.2016
Стотине папирних фењера плови вечерас Каналом Сен-Мартен у Паризу док окупљени људи у тишини посматрају призор уприличен у знак сећања на жртве напада, које су пре тачно годину дана припадници Исламске државе извели у… »
Сећање на жртве терористичког напада у Паризу

Сећање на жртве терористичког напада у Паризу

РТС 13.11.2016
Прошло је годину дана од терористичких напада у Паризу у којима су џихадисти убили 130 људи. На Дан сећања, откривене су спомен-плоче, одржане комеморације и концерти. Најављено је да ће ванредно стање у Француској бити… »
(Видео, фото) да се не заборави: Обележена годишњица масакра у Паризу у ком је побијено 130 људи!

(Видео, фото) да се не заборави: Обележена годишњица масакра у Паризу у ком је побијено 130 људи!

Курир 13.11.2016
ПАРИЗ - Француски председник Франсоа Оланд и градоначелница Ен Идалго, данас су обележавајући годишњицу напада на Париз, открили две спомен плоче у концертној дворани Батаклан, посвећене страдалима у том нападу. Како преноси АП… »
Српкиња која је преживела масакр у Паризу: "Не знам шта ме је спасило и како сам данас жива"

Српкиња која је преживела масакр у Паризу: "Не знам шта ме је спасило и како сам данас жива"

Блиц 13.11.2016
Пре тачно годину дана, џихадисти Исламске државе извели су бомбашке нападе у Паризу у којима је убијено 130 људи, а рањено на стотине особа. Међу повређенима била је и Љиљана Атанасковић Павловић која је само пуком срећом… »
Откривена спомен-плоча жртви терористичких напада у Француској

Откривена спомен-плоча жртви терористичких напада у Француској

Радио 021 13.11.2016
Француски председник Франсоа Оланд данас је на обележавању годишњице напада у Паризу открио спомен-плочу посвећену човеку који је погинуо у нападу бомбаша на стадиону "Француска" у Сен Денију, предграђу француске престонице… »
Годишњица терористичког напада у Паризу: Радосављевићима и Павловићима ране остале на телу и души

Годишњица терористичког напада у Паризу: Радосављевићима и Павловићима ране остале на телу и души

Вечерње новости 13.11.2016
У петак 13. новембра прошле године пред утакмицу Француска - Немачка започела серија терористичких атентата у којима је погинуло 130 људи, а 413 их је повређено. Најтеже повређена Љиља лечи се у Краљеву. Индиру чека… »

Вести дана »