Povezane vesti

Levandovski konačno otkrio istinu o neostvarenom transferu u Zvezdu

Levandovski konačno otkrio istinu o neostvarenom transferu u Zvezdu

Vesti online 13.11.2016
Superstar Bajerna konačno otkrio kakva je istina o glasinama da je 2006. godine bio blizu prelaska na Marakanu. Jedan od najboljih napadača današnjice, fudbaler Bajerna Robert Levandovski, bio je nedavno gost u Srbiji u sklopu jedne marketinške… »
Leva je bio na zvezdinom pragu: Evo šta Poljak sada misli o tome…

Leva je bio na zvezdinom pragu: Evo šta Poljak sada misli o tome…

Hot sport 13.11.2016
Ko zna šta bi bilo da je Levandovski tih godina završio u Crvenoj zvezdi... Jedan od najboljih napadača na svetu, Robert Levandovski, već godinama rešeta mreže u dresu Borusije Dortmund, Bajerna iz Minhena i reprezentacije Poljske. Međutim, malo je… »
Levandovski i legenda o Zvezdi: Moguće je da je Poledica hteo da me dovede u Beograd...

Levandovski i legenda o Zvezdi: Moguće je da je Poledica hteo da me dovede u Beograd...

Mozzart sport 13.11.2016
„On mi je mnogo pomogao, ali ja sam želeo drugačiji izbor“, poručio napadač Bajerna. Prošlo je od tada više od 18 meseci. Šokantnim otkrićem o tome kako je pre deset godina nudio Crvenoj zvezdi Roberta Levandovskog, predsednik Sindikata… »
Levandovski progovorio o čuvenoj priči da je mogao da pređe u Zvezdu!

Levandovski progovorio o čuvenoj priči da je mogao da pređe u Zvezdu!

Sportske.net 13.11.2016
Na Marakani su tada smatrali da nema kvalitet za Crvenu zvezdu! Kao što je poznato, jedan od najboljih napadača na svetu, svojevremeno je nekim čudom mogao da završi i u Crvenoj zvezdi. Robert Levandovski je definitivno jedan od najvećih golgetera… »

Vesti dana »