Povezane vesti
Sav njen uspeh im nije bio dovoljan: Ceci roditelji ovo nikad neće oprostiti
Story 14.11.2016
Svetlana Ražnatović počela je da se bavi muzikom veoma rano, što je jedan od razloga zašto je veoma mlada uspela da postane jedna od najvećih balkanskih zvezda. Kako je objasnila, uprkos svemu tome, majka i otac joj nikada neće oprostiti što je na… »
Karijera, uspeh, slava, ali…Evo šta roditelji Ceci nikada nisu oprostili!
Svet & Skandal 14.11.2016
Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za vikend održala spektakularan koncert u Novom Sadu, otkrila je da joj jednu stvar roditelji nikako nisu mogli da oproste. “Volela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak… »
Kako bi izgledao Cecin život da nije postala pevačica?
Tračara 14.11.2016
Razvojni put Svetlane Cece Ražnatović je poznat svima. Neosporan talenat i emocija u glasu na koju niko ne ostaje imun su je učinili jednom od najvećih zvezda na Balkanu tokom 90-ih, a tako je ostalo do danas. Međutim, šta bi se desilo da, nekim… »
Vesti dana »
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Tramp: Izrael nakon završetka borbi treba da preda Gazu SAD
Euronews pre 2 satajoš 43 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 16 povezanih