Povezane vesti
Ava otkriva: Nudili su mi 200.000 evra da se udam za dete
Tračara 15.11.2016
Učesnica Velikog Brata, Ava Karabatić, trenutno radi na svojoj autobiografskoj knjizi Ja, nomad. U njoj je opisala brojne zanimljive događaje iz svoje prošlosti, a između ostalog je otkrila i da joj je jedan čovek ponudio 200.000 evra da se uda za… »
Nudili joj 200.000 evra za brak: "Tata, kupi mi Avu, ako boga znaš!"
Vesti online 15.11.2016
Učesnica Velikog brata i parova Ava Karabatić uskoro će za izdavačku kuću "Laguna" objaviti knjigu "Ja, nomad". Ona je opisala brojne neobične situacije iz burne prošlosti, između ostalog i kako joj je bogati Rumun nudio 200.000 evra da se uda za… »
Ava Karabatić jedva odbila: Nudili su mi 200.000 evra da se udam za dečaka (15)!
Kurir 15.11.2016
Ava Karabatić piše autobiografiju u kojoj otkriva mnoge pikanterije iz svog života. Otkrila je da je primila nemoralnu ponudu od jednog rumunskog bogataša koji joj je nudio 200.000 evra da se uda za njegovog sina. "Hteo bi da mi pevaš sinu na svadbi… »
Sin tajkuna: "Tata, kupi mi Avu!"
Mondo 15.11.2016
Njoj su se zaista dešavale čudne stvari... Nekadašnja učesnica rijalitija i starleta Ava Karabatić će uskoro za "Lagunu" da objavi knjigu o svom životu pod nazivom "Ja, nomad". Sledeće godine i ona na Sajmu knjiga! Ona je tu opisala brojne… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada rektorata i Fakulteta u Beogradu: Pridružili se i studenti Fakulteta političkih nauka
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučević: Predstavnici bivšeg režima sinhronizovano izazvali haos u Novom Sadu umesto rasprave
RTV pre 29 minutajoš 43 povezane
Skupština Novog Sada o opozivu gradonačelnika, protest i incidenti na ulazu u zgradu
BBC News pre 47 minutajoš 22 povezane
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih