Повезане вести

Ава открива: Нудили су ми 200.000 евра да се удам за дете

Ава открива: Нудили су ми 200.000 евра да се удам за дете

Трачара 15.11.2016
Учесница Великог Брата, Ава Карабатић, тренутно ради на својој аутобиографској књизи Ја, номад. У њој је описала бројне занимљиве догађаје из своје прошлости, а између осталог је открила и да јој је један човек понудио 200.000… »
Нудили јој 200.000 евра за брак: "Тата, купи ми Аву, ако бога знаш!"

Нудили јој 200.000 евра за брак: "Тата, купи ми Аву, ако бога знаш!"

Вести онлине 15.11.2016
Учесница Великог брата и парова Ава Карабатић ускоро ће за издавачку кућу "Лагуна" објавити књигу "Ја, номад". Она је описала бројне необичне ситуације из бурне прошлости, између осталог и како јој је богати Румун нудио 200.000… »
Ава Карабатић једва одбила: Нудили су ми 200.000 евра да се удам за дечака (15)!

Ава Карабатић једва одбила: Нудили су ми 200.000 евра да се удам за дечака (15)!

Курир 15.11.2016
Ава Карабатић пише аутобиографију у којој открива многе пикантерије из свог живота. Открила је да је примила неморалну понуду од једног румунског богаташа који јој је нудио 200.000 евра да се уда за његовог сина. "Хтео би да ми… »
Син тајкуна: "Тата, купи ми Аву!"

Син тајкуна: "Тата, купи ми Аву!"

Мондо 15.11.2016
Њој су се заиста дешавале чудне ствари... Некадашња учесница ријалитија и старлета Ава Карабатић ће ускоро за "Лагуну" да објави књигу о свом животу под називом "Ја, номад". Следеће године и она на Сајму књига! Она је ту… »

Вести дана »