Povezane vesti
Keri se nada primirju u Jemenu
Glas Amerike 15.11.2016
Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je da bi prekid vatre u Jemenu mogao da stupi na snagu već od 17. novembra, ukoliko - kako se izrazio- “svi odrade svoj deo posla". Pripadnici jemenske pobunjeničke grupe Huti i vojna koalicija koju predvodi… »
Jemen: Vlada nije zainteresovana za prekid vatre, ne zanima ih što Džon Keri najavljuje
Gde investirati 15.11.2016
Ministar spoljnih poslova Jemena Abdel Malek al-Meklafi izjavio je danas da vlada te zemlje nije zainteresovana za prekid vatre i razgovore o jedinstvenoj vladi, što je ranije najavio državni sekretar Sjedinjenih Američkih Držaca Džon Keri, prenosi AP… »
Vlada Jemena: Nismo za prekid vatre
Novi magazin 15.11.2016
Ministar spoljnih poslova Jemena Abdel Malek al-Meklafi izjavio je danas da vlada te zemlje nije zainteresovana za prekid vatre i razgovore o jedinstvenoj vladi, što je ranije najavio državni sekretar Sjedinjenih Američkih Držaca Džon Keri, prenosi AP… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 6 minutajoš 99 povezanih
Narednih dana natprosečno toplo: Koliko će trajati Miholjsko leto
Glas Zaječara pre 1 satjoš 35 povezanih
"Tih 21 km su za nas veoma važni, 2 milijarde nije malo": Vučić obilazi deonicu glavnog puta kod Bora
Blic pre 26 minutajoš 23 povezane
Visok pritisak može da vodi ka srčanoj slabosti: Prof. dr Jorde otkriva kada bi trebalo proveriti i genetiku
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih
„Tramp kažnjavanja izveštavanje koje mu se ne sviđa“: Tri medija u SAD traže pomoć saveznog suda
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih