Povezane vesti
Emotivna čestitka: Anina izjava ljubavi za Rastin rođendan
Tračara 16.11.2016
Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš… moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija… Neka nam potraje zauvek! Ljubavi srećan ti rođendan! Volim te! ❤ A photo posted by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Nov 16, 2016 at 8:47am… »
Jedne večeri se desila magija, neka potraje zauvek: Ana emotivnom porukom čestitala Rasti rođendan
Kurir 16.11.2016
Stefan Đurić Rasta napunio je 27 godina, a supruga Ana Nikolić mu je dirljivom porukom čestitala rođendan. Pevačica se ne stidi da mužu javno pokaže ljubav, što je učinila poslednjim fotkama na Instagramu. Ana se potrudila da Rasti ovaj dan bude poseban… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih

Za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola, sutra celodnevna kontrola saobraćaja
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih

Muči se i porodica Netanjahu zbog napada irana: "Moj sin je morao da otkaže svadbu" (foto/video)
Kurir pre 36 minutajoš 171 povezana

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
Politika pre 1 satjoš 31 povezana

Zdravko Ponoš: Dačić traljavo pokušao da zatvori aferu „zvučni top“, odgovorni za nabavku i upotrebu tog sredstva moraju da odgovaraju
Glas Šumadije pre 6 satijoš 9 povezanih