Povezane vesti
Isidora otkriva užasne posledice pretnji: Ćerka mi se razbolela, a sina su mi napali
Blic 17.11.2016
Nakon što su njoj i njenoj ćerki Vili upućene pretnje smrću, spisateljica Isidora Bjelica se povukla u Crnu Goru. Posledice ovakvih napada su sve lošije zdravstveno stanje spisateljice, ali i stalni napadi na njenu decu, zbog kojih je njena ćerka Vila… »
Isidora nakon pretnji otkriva: Moja Vila se razbolela, a Lava su napali!
Svet & Skandal 17.11.2016
Nakon što je Isidora Bjelica za magazin “Hello” ekskluzivno otkrila da je morala da napusti Srbiju zbog pretnji smrću, podigla se velika prašina. Ona je za Alo priznala da su njena deca zapala u loše psihičko stanje, naročito ćerka Vila kojoj je narušeno… »
Vesti dana »
Na "zvučni top" bili gluvi kao top, pa im reč "simulacija" pročistila uši: Struka ističe - VJT se bavi apsurdnom zamenom teza
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Direktor Srbijagasa odgovorio u Skupštini na pitanje odakle mu plata od 30.000 evra
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih
Šta upisuju budući brucoši – psihologija obara rekorde, nastavnički smerovi u krizi
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Leskovac među najzagađenijim gradovima u Srbiji: Građani prošle godine više od tri meseca disali vazduh iznad dozvoljenih granica
Rešetka pre 6 satijoš 11 povezanih
I Španija gori na preko 40 stepeni: Najtopliji junski dani za više od 70 godina, ima mrtvih! (video)
Kurir pre 5 minutajoš 23 povezane