Povezane vesti
Janković: Funkcije sam stavio stranci na raspolaganje
Danas 17.11.2016
Predsednik gradskog odbora Beograda Demokratske stranke Srbije (DSS) Uroš Janković izjavio je danas da je principijelno stavio stranci na raspolaganje svoje funkcije, dok se krivični postupak vodi protiv njega, o čemu će odlučiti stranački organi… »
Uroš Janković stavio na raspolaganje stranačke funkcije (VIDEO)
Beta 17.11.2016
Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Uroš Janković, osumnjičen za malverzacije sa gradjevinskim zemljištem, izjavio je danas da stranci "stavlja na raspolaganje" sve stranačke funkcije koje obavlja, do okončanja postupka koji se… »
Uroš Janković posle hapšenja: Stojković mi nudio "kovertu" u kafani
Večernje novosti 17.11.2016
Šef beogradskog odbora DSS-a za "Novosti" povodom prošlonedeljnog privođenja. Verovatno je mislio da imam veze s tim zemljištem. VLADIMIR Stojković me je pozvao na ručak da se vidimo. Sedeli smo u "Kasini". Izvadio je kovertu s novcem i pokušao da mi je… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 78 povezanih

Gala proslava punoletstva ćerke Saše Matića: Prelepa slavljenica blista u haljini dubokog šlica, a jedan detalj na sebi imaju ona, majka i sestra FOTO
Nova pre 33 minutajoš 36 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

„Kaliniću blokaderu uctašo“: Poruke mržnje legendarnom košarkašu
Sport klub pre 1 satjoš 15 povezanih

„Pazite da tenkovi ne ruiniraju ovo malo jada od puteva…“: Oglasili se studenti ETF
Nedeljnik pre 2 satajoš 23 povezane