Povezane vesti
Vučić: Nemam vremena za sastanke sa zaštitnikom građana
Novi magazin 17.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne može do Nove godine da se sastane sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem, jer ima mnogo obaveza. "Imam mnogo obaveza do kraja godine. Nemam nijedan neradni dan... Možda posle Nove… »
Vučić u Ćupriji: "Ministri radili dobro, ja mogao i morao i bolje"
Blic 17.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom 100 dana rada vlade, da su ministri radili dobro, a da je on mogao i bolje. - Oni su pristojno i dobro radili, a ja sam mogao i morao uvek bolje - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u… »
Vučić: Nemam vremena za sastanak sa zaštitnikom građana
Nova ekonomija 17.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne može do Nove godine da se sastane sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem, jer ima mnogo obaveza, prenosi Beta. "Imam mnogo obaveza do kraja godine. Nemam nijedan neradni dan... Možda… »
Vučić: S ombudsmanom posle Nove Godine
Mondo 17.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem moći da se sastane tek posle Nove godine, jer do tada već ima isplanirane obaveze. "Ministri su radili dobro", ocenio premijer. Foto: Vlada Srbije Upitan da… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 6 satijoš 8 povezanih
Euronews Srbija vam želi srećan Božić: Mir Božji, Hristos se rodi
Euronews pre 7 satijoš 9 povezanih
Prolećne temperature na Božić! Vremenska prognoza za danas, "kuvaćemo" se na 16 stepeni: Evo kada ponovo stiže drastično zahlađenje i sneg
Kurir pre 6 minutajoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 10 satijoš 2 povezane