Povezane vesti
Ostavka Miroslave Milenović u Savetu za borbu protiv korupcije
Radio 021 17.11.2016
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović podnela je ostavku na tu funkciju. "Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno da je za promene u političkom sistemu potrebno političko angažovanje", rekla je Milenović. Na… »
Miroslava Milenović podnela ostavku u Savetu za borbu protiv korupcije
Nova ekonomija 17.11.2016
Miroslava Milenović, članica Saveta za borbu protiv korupcije, podnela je ostavku na ovu funkciju, piše Blic. Ovo je za "Blic" potvrdila i sama Milenović. "Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno da je za promene u političkom… »
Milenović podnela ostavku u Savetu za borbu protiv korupcije
N1 Info 17.11.2016
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović podnela je ostavku na tu funkciju, uz ocenu da je očigledno da je za promene u političkom sistemu potrebno političko angažovanje. Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno… »
Vesti dana »

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 13 mrtvih, više od 40 ranjenih
BBC News pre 13 minutajoš 28 povezanih

Protesti u Srbiji: Privedeno dvoje studenta Filozofskog u Novom Sadu, policija na ulazu fakulteta
NIN pre 38 minutajoš 22 povezane

Kad i gde možete da gledate meč sa Evrobasketa Srbija – Portugalija?
Danas pre 8 minutajoš 29 povezanih

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Beta pre 58 minutajoš 21 povezana

Važno za građane Vlada danas donosi Uredbu o smanjenju marži ovih 20 hiljada artikala na sniženju
Dnevnik pre 38 minutajoš 21 povezana