Povezane vesti
Ostavka Miroslave Milenović u Savetu za borbu protiv korupcije
Radio 021 17.11.2016
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović podnela je ostavku na tu funkciju. "Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno da je za promene u političkom sistemu potrebno političko angažovanje", rekla je Milenović. Na… »
Miroslava Milenović podnela ostavku u Savetu za borbu protiv korupcije
Nova ekonomija 17.11.2016
Miroslava Milenović, članica Saveta za borbu protiv korupcije, podnela je ostavku na ovu funkciju, piše Blic. Ovo je za "Blic" potvrdila i sama Milenović. "Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno da je za promene u političkom… »
Milenović podnela ostavku u Savetu za borbu protiv korupcije
N1 Info 17.11.2016
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović podnela je ostavku na tu funkciju, uz ocenu da je očigledno da je za promene u političkom sistemu potrebno političko angažovanje. Moje angažovanje u Savetu nije dalo rezultate. Sasvim je jasno… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih

(Video) "sa tatom nemam pravi odnos": Andreani Čekić usred emisije oči pune suza kada se prisetila susreta roditelja na svojoj svadbi zbog čega je i tada plakala
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 6 satijoš 1 povezana