Povezane vesti
Ona ima talenat: Radi 700 čučnjeva dnevno, došla je u šou, počela da tverkuje i ostavila žiri u čudu! (VIDEO)
Telegraf 17.11.2016
Beograđanka Low Z ima 29 godina, bavi se plesom dve decenije, a u emisiju "Ja imam talenat" je došla da bi pokazala Srbiji svoje umeće. Prva emisija šou programa “ Ja imam talenat” u četvrtak, 17. novembra, premijerno je startovala na televiziji… »
Ništa vas danas neće dići iz kreveta kao ova prezgodna plavuša na šipci: Morate da je vidite u akciji! (VIDEO)
Telegraf 17.11.2016
Članovi žirija zanemeli su čim je ova zanosna plavuša stupila na scenu, a kada je zaigrala, iz publike su se čuli samo uzdasi oduševljenja. Anastasija Sokolova (27) je devojka fascinantne lepote iz Ukrajine koja se bavi plesom na šipci. Izražena… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 7 povezanih
Čović ponudio posao Vujoševiću uživo u emisiji: "Pusti politiku, mogao bi da pomogneš"
Sportske.net pre 2 satajoš 7 povezanih
Uefa žestoko kaznila Srbiju: Savez da plati 173 hiljade evra, a Piksiju upozorenje!
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane