Povezane vesti

Branislav Ivanović: Boriću se da me Konte vrati u prvi tim

Branislav Ivanović: Boriću se da me Konte vrati u prvi tim

Hot sport 18.11.2016
Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da se nada da će se vratiti u prvi tim, posle dobrih igara za reprezentaciju Srbije, preneli su danas britanski mediji. Ivanović je ove sezone odigrao sedam prvenstvenih utakmica za Čelsi, ali je poslednji put… »
Ivanović: Igre za Srbiju pomažu da napredujem u Čelsiju

Ivanović: Igre za Srbiju pomažu da napredujem u Čelsiju

Hot sport 18.11.2016
Srpski fudbaler Branislav Ivanović izjavio je danas da veruje da će mu igre u reprezentaciji, u sistemu sa tri štopera, pomoći da se brzo vrati u startnu postavu Čelsija. Ivanović je izgubio mesto među najboljih 11 igrača baš kada je Antonio Konte… »
Ivanović: Igre za reprezentaciju Srbije pomažu mi u Čelziju

Ivanović: Igre za reprezentaciju Srbije pomažu mi u Čelziju

Sportski žurnal 18.11.2016
Srpski fudbaler Branislav Ivanović izjavio je da veruje da će mu igre u reprezentaciji, u sistemu sa tri štopera, pomoći da se brzo vrati u startnu postavu Čelzija. Ivanović je izgubio mesto među najboljih 11 igrača baš kada je Antonio Konte promenio… »
Gleda li Konte Srbiju?

Gleda li Konte Srbiju?

Mozzart sport 18.11.2016
Bane Ivanović se nada da gleda. Reprezentacija Srbije bi mogla da bude odskočna daska Branislavu Ivanoviću da se opet vrati u startnu postavu Čelsiju, nada se srpski reprezentativac. Otkako je Antonio Konte promenio frmaciju Čelsija u 3-4-3 i nanaizao… »

Vesti dana »