Povezane vesti

Upoznajte ćerku Tanje Bošković: Nikada nećete uspeti da smetnete s uma ovakvu lepoticu (FOTO)

Upoznajte ćerku Tanje Bošković: Nikada nećete uspeti da smetnete s uma ovakvu lepoticu (FOTO)

Story 18.11.2016
Slavna glumica Tanja Bošković sa rediteljem Dejanom Karakljajićem ima predivnu i talentovanu ćerku Lanu. Baš kao i njena mama, Lana važi za veliku lepoticu, kakvu nikada nećete moći da zaboravite! Glumica Tanja Bošković oduvek je važila za jednu od… »
(Foto) zanosna crnka: Tanja je jedna od najlepših srpskih glumica, ali čekajte da joj vidite ćerku!

(Foto) zanosna crnka: Tanja je jedna od najlepših srpskih glumica, ali čekajte da joj vidite ćerku!

Kurir 18.11.2016
Glumica Tanja Bošković oduvek je važila za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica u Srbiji, ali i regionu, a ni do danas se nije mnogo izmenilo. Lana Karaklajić ćerka je reditelja Dejana Karaklajića i glumice Tanje Bošković. Njih dve su zajedno… »
Tanja Bošković otkrila zašto nikad nije bila u braku: Žao mi je što nisam uspela da se udam - Bog mi nije dao taj dar

Tanja Bošković otkrila zašto nikad nije bila u braku: Žao mi je što nisam uspela da se udam - Bog mi nije dao taj dar

Story 18.11.2016
Iako je i te kako ostvarena i kao umetnica i kao majka, slavna glumica otkriva da zbog nekih stvari iz svoje prošlosti danas žali. Popularna glumica Tanja Bošković, koja je važila za jednu od najprivlačnijih glumica Jugoslavije, proslavila je nedavno sa… »

Vesti dana »