Povezane vesti
Ovo: je Srđan Gojković Gile rekao o Željkovoj obradi pesme "Električnog orgazma"
Blic 19.11.2016
Pošto je Željko Joksimović obradio pesmu "Električnog orgazma" "Ja sam težak kao konj", rokeri su digli svoj glas. Ipak, autor pesme, Srđan Gojković Gile razgovarao je sa Joksimovićem još dok je novi aranžman ove pesme bio u izradi. Na pitanje… »
Novi muzički sukob: Željko Joksimović obradio pesmu "Električnog orgazma", odgovor rokera je brutalan!
Blic 19.11.2016
Kantautor Željko Joksimović u sklopu projekta "Dva sveta" obradio je pesmu "Električnog orgazma" "Ja sam težak kao konj" u džez fazonu. Ova verzija, blago rečeno, izazvala je oprečne reakcije, posebno u rokerskom svetu. Obrađenu verziju je Srđan… »
Vesti dana »
Srušio se putnički avion, samo šestoro preživelih! U letelici koja je išla ka Rusiji više od 70 ljudi, SOS signal iznad Kaspijskog mora, pa pad u Kazahstanu
Kurir pre 11 minutajoš 14 povezanih
Nezavisni sindikat: Reprezentativni sindikati prosvete slaba karika u lancu pobunjenih studenata
Danas pre 47 minutajoš 5 povezanih
Beograd: Studenti najavili 1.000 pisama za Zagorku Dolovac, da počne da radi svoj posao
Novi magazin pre 41 minutajoš 5 povezanih
Sirijski ministar spoljnih poslova Al Šibani upozorio Iran na širenje haosa u Siriji
Blic pre 6 satijoš 2 povezane