Повезане вести

Ђулијани: Нисам лобиста већ експерт за спољну политику

Ђулијани: Нисам лобиста већ експерт за спољну политику

Политика 19.11.2016
Бивши градоначелник Њујорка негира да би био у сукобу интереса уколико постане амерички државни секретар јер је пружао консултантске услуге страним владама, укључујући и Србију. Према извештајима агенција Њујорк – Руди… »
Ђулијани: Ништа лоше, само сам делио савете

Ђулијани: Ништа лоше, само сам делио савете

РТС 19.11.2016
Бивши градоначелник Њујорка Руди Ђулијани, којег сматрају фаворитом међу кандидатима за новог државног секретара САД, у интервјуу за "Си-Ен-Ен", енергично брани своје пословне везе са страним владама и услуге које је његова… »
Ђулијани о Србији: Рекао сам им: Требало је да вас бомбардују!

Ђулијани о Србији: Рекао сам им: Требало је да вас бомбардују!

Блиц 19.11.2016
У априлу 2012. године боравио сам у Београду како би дао савете за бољи развој града, као и савете Александру Вучићу, који је тада био кандидат за градоначелника, рекао је бивши градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани. Он важи за… »
Ђулијани о Србији: Требало је да вас бомбардују!

Ђулијани о Србији: Требало је да вас бомбардују!

Правда 19.11.2016
Бивши градоначелник Њујорка Рудоф Ђулијани причао је у интервјуу за ЦНН у петак како је изгледала његова посета Београду. Ђулијани је у априлу 2012. године боравио у Београду како би дао дао савете за бољи развој града, као и… »
Ромни истиснуо Ђулијанија у трци за Стејт департмент?

Ромни истиснуо Ђулијанија у трци за Стејт департмент?

Данас 19.11.2016
* После Асошијејтид преса и Си-Ен-Ен за отежавајућу околност Ђулијанију узео то што се 2012. године у Београду састао са Александром Вучићем, "који је био повезан са осуђеним ратним злочинцем Слободаном Милошевићем" Асошијејтид… »
'Нисам ништа лоше урадио саветујући Вучића, храбро сам рекао да је требало да их бомбардујемо'

'Нисам ништа лоше урадио саветујући Вучића, храбро сам рекао да је требало да их бомбардујемо'

Нова економија 19.11.2016
Бивши градоначелник Њујорка Рудолф Ђулијани, који важи за једног од главних кандидата за државног секретара у кабинету Доналда Трампа, за ЦНН каже да је у априлу 2012. године боравио у Београду како би дао савете за бољи развој… »

Вести дана »