Povezane vesti

Lemi protv Njutna: "Oborio sam sve zakone fizike!"

Lemi protv Njutna: "Oborio sam sve zakone fizike!"

Sportske.net 23.11.2016
Utakmica 15. kola beogradske 'Zone' između Turbine iz Vreoca i Lokomotive ostaće upamćena po promašaju kapitena gostujuće ekipe Milana Đuričića (22) koji je za kratko vreme postao internet senzacija u svetu. Defanzivcu beogradske Lokomotive, koji… »
Srpski fudbaler o promašaju koji ga je "proslavio"

Srpski fudbaler o promašaju koji ga je "proslavio"

Mondo 23.11.2016
Fudbaler Milan Đuričić "objasnio" kako je uspeo da promaši nemoguće! O promašaju priča i svet! Foto: YouTube/screenshot Fudbalski promašaj o kojem priča ne samo Srbija i region, već i ceo svet! Kamere televizije SOS Kanal bile su na utakmici… »
Odjeci promašaja veka - Đuričić: Oborio sam zakone fizike (video)

Odjeci promašaja veka - Đuričić: Oborio sam zakone fizike (video)

Sportski žurnal 23.11.2016
Milan Đuričić, bek Lokomotive, u Vreocima nije postigao pogodak sa pola metra od gola Turbine i ušao u istoriju fudbala. Usijao se telefon Milana Đuričića, Lokomotivinog levog beka, posle derbija u poslednjoj jesenjoj utakmici Zonske lige Beograda… »
Oborio sve zakone fizike: Fudbaler koji se proslavio promašajem za "Blic": Da probam još milion puta - dao bih gol

Oborio sve zakone fizike: Fudbaler koji se proslavio promašajem za "Blic": Da probam još milion puta - dao bih gol

Sportal blic 23.11.2016
Četvrta srpska liga ponovo je dospela u centar fudbalske javnosti! Ovog puta i svetske, a razlog je Milan Đuričić i njegov neverovatan promašaj o kom svi pričaju. Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija Milan Đuričić Prvo je naš najbolji arbitar… »
Đuričić posle neverovatnog promašaja: Postao sam popularan preko noći, obaram zakone fizike (video)

Đuričić posle neverovatnog promašaja: Postao sam popularan preko noći, obaram zakone fizike (video)

Večernje novosti 22.11.2016
Hteo sam loptu da ćušnem špicem, mangupski. Ona je na moju nesreću odskočila pre udarca i pobegla. Bio sam u čudu i ja i svi na stadionu. Izgleda da je neko pomerio prečku, kaže Milan Đuričić. TREBA i to znati - proslaviti se neviđenim… »

Vesti dana »