Повезане вести

Брисел: Спасић, Драшковић и Вукотић осуђени за убиство Албанца

Брисел: Спасић, Драшковић и Вукотић осуђени за убиство Албанца

Вести онлине 23.11.2016
Божидар Спасић, Андрија Драшковић и Веселин Вукотић осуђени су у Бриселу за убиство албанског емигранта Енвера Хадрија. Бриселски суд осудио је у уторак Божидара Спасића, Андрију Драшковића и Веселина Вукотића за убиство Енвера… »
Белгија у тајности осудила наша три бивша безбедњака

Белгија у тајности осудила наша три бивша безбедњака

Вечерње новости 23.11.2016
После 26 година завршен процес против осумњичених за убиство косовског активисте Енвера Хадрија. Казне Веселину Вукотићу, Андрији Драшковићу и Божидару Спасићу накнадно ће саопштити. СУД у Бриселу донео је пресуду по којој су… »
Драшковић, Вукотић и Спасић осуђени за убиство Хадрија

Драшковић, Вукотић и Спасић осуђени за убиство Хадрија

Политика 23.11.2016
Суд у Белгији изрекао у одсуству пресуду за ликвидацију албанског емигранта, а осуђени тврде да је нису добили. Суд у Белгији осудио је у одсуству Андрију Драшковића, Божидара Спасића и Веселина Вукотића за убиство косовског… »
Драшковић ЗА КУРИР О ПРЕСУДИ ЗА УБИСТВО Хадрија: Немам везе с тим и не знам зашто помињу моје име

Драшковић ЗА КУРИР О ПРЕСУДИ ЗА УБИСТВО Хадрија: Немам везе с тим и не знам зашто помињу моје име

Курир 23.11.2016
БЕОГРАД - Немам везе са самим догађајем и није ми јасно због чега помињу моје име - рекао је ексклузивно за Курир Андрија Драшковић на вест да је у Бриселу донета пресуда за убиство албанског емигранта Енвера Хадрија. Драшковић… »
Веселин Вукотић, Андрија Драшковић и Божидар Спасић осуђени у Белгији због убојства косовског активисте

Веселин Вукотић, Андрија Драшковић и Божидар Спасић осуђени у Белгији због убојства косовског активисте

СЕЕбиз 23.11.2016
БРУКСЕЛЛЕС - Белгијски суд осудио је у уторак навечер тројицу припадника бивших југославенских тајних служби за убојство косовског активисте за људска права Енвера Хадрија 1990., објавили су белгијски медији. Суд је Веселина… »
(Курир ТВ) божа Спасић о удби и пресуди за убиство: Хадрија је био агент, али ја га нисам познавао!

(Курир ТВ) божа Спасић о удби и пресуди за убиство: Хадрија је био агент, али ја га нисам познавао!

Курир 23.11.2016
БЕОГРАД - Нисам добио никакав позив ни за какво суђење, вероватно је реч о приватној тужби, рекао је за Курир Божидар Спасић, некадашњи обавештајац Службе државне безбедности реагујући на вест о наводној пресуди за убиство… »
Бивши припадници југословенске тајне службе осуђени за убиство Хадрија

Бивши припадници југословенске тајне службе осуђени за убиство Хадрија

Нови магазин 23.11.2016
Белгијски суд прогласио је тројицу бивших припадника југословенске тајне службе, Веселина Вукотића, Андрију Драшковића и Божидара Спасића, кривим за убиство косовског активисте за заштиту људских права Енвера Хадрија у фебруару… »

Вести дана »