Povezane vesti
Brisel: Spasić, Drašković i Vukotić osuđeni za ubistvo Albanca
Vesti online 23.11.2016
Božidar Spasić, Andrija Drašković i Veselin Vukotić osuđeni su u Briselu za ubistvo albanskog emigranta Envera Hadrija. Briselski sud osudio je u utorak Božidara Spasića, Andriju Draškovića i Veselina Vukotića za ubistvo Envera Hadrija koje se… »
Belgija u tajnosti osudila naša tri bivša bezbednjaka
Večernje novosti 23.11.2016
Posle 26 godina završen proces protiv osumnjičenih za ubistvo kosovskog aktiviste Envera Hadrija. Kazne Veselinu Vukotiću, Andriji Draškoviću i Božidaru Spasiću naknadno će saopštiti. SUD u Briselu doneo je presudu po kojoj su trojica pripadnika… »
Drašković, Vukotić i Spasić osuđeni za ubistvo Hadrija
Politika 23.11.2016
Sud u Belgiji izrekao u odsustvu presudu za likvidaciju albanskog emigranta, a osuđeni tvrde da je nisu dobili. Sud u Belgiji osudio je u odsustvu Andriju Draškovića, Božidara Spasića i Veselina Vukotića za ubistvo kosovskog aktiviste za ljudska… »
Drašković ZA KURIR O PRESUDI ZA UBISTVO Hadrija: Nemam veze s tim i ne znam zašto pominju moje ime
Kurir 23.11.2016
BEOGRAD - Nemam veze sa samim događajem i nije mi jasno zbog čega pominju moje ime - rekao je ekskluzivno za Kurir Andrija Drašković na vest da je u Briselu doneta presuda za ubistvo albanskog emigranta Envera Hadrija. Drašković je Kuriru naglasio… »
Veselin Vukotić, Andrija Drašković i Božidar Spasić osuđeni u Belgiji zbog ubojstva kosovskog aktiviste
SEEbiz 23.11.2016
BRUXELLES - Belgijski sud osudio je u utorak navečer trojicu pripadnika bivših jugoslavenskih tajnih službi za ubojstvo kosovskog aktiviste za ljudska prava Envera Hadrija 1990., objavili su belgijski mediji. Sud je Veselina Vukotića i Andriju… »
(Kurir TV) boža Spasić o udbi i presudi za ubistvo: Hadrija je bio agent, ali ja ga nisam poznavao!
Kurir 23.11.2016
BEOGRAD - Nisam dobio nikakav poziv ni za kakvo suđenje, verovatno je reč o privatnoj tužbi, rekao je za Kurir Božidar Spasić, nekadašnji obaveštajac Službe državne bezbednosti reagujući na vest o navodnoj presudi za ubistvo albanskog emigranta… »
Bivši pripadnici jugoslovenske tajne službe osuđeni za ubistvo Hadrija
Novi magazin 23.11.2016
Belgijski sud proglasio je trojicu bivših pripadnika jugoslovenske tajne službe, Veselina Vukotića, Andriju Draškovića i Božidara Spasića, krivim za ubistvo kosovskog aktiviste za zaštitu ljudskih prava Envera Hadrija u februaru 1990. godine… »
Vesti dana »
Goran Ješić: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Insajder pre 8 satijoš 1 povezana
Neutralisana 42 ukrajinska drona, najviše iznad Orlovske oblasti; Kijev odobrio borbeni modul "Volly"
RTS pre 10 minutajoš 4 povezane
Masovan ukrajinski napad na Orel: Požar u ruskom skladištu nafte (foto/video)
Pravda pre 16 minutajoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 11 satijoš 2 povezane