Povezane vesti
Ova poznata ličnost večeras je pokazala svoj talenat! (foto)
Svet & Skandal 24.11.2016
Kao što smo već najavili, u večerašnjoj epizodi šou programa “Ja imam talenat”, jedna poznata ličnost morala je da izvede svoj talenat. U pitanju je voditeljka Ana Mihajlovski Grubin. Za razliku od prve epizode, Ana je gledaocima dobrodošlicu poželela sa… »
(Foto) uplašila se: Anu Mihajlovski maltretiraju u Ja imam talenat!
Kurir 24.11.2016
Voditeljka takmičenja "Ja imam talenat" Ana Mihajlovski Grubin dobila je zadatak da pokaže svoj talenat. Produkcija je odlučila da se Ana svake nedelje oproba u talentu za avanturu. foto Printscreen "Znate kako je takmičarima komplikovano, koliko im je… »
Vesti dana »
Tri osobe povređene, među njima i beba! Stravična nesreća kod Kolašina: "Audijem" udario rasvetu i signalizaciju, pa se zakucao u kameni zid
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
(Mape) Krak linijskog olujnog sistema sve bliži Srbiji. U ovom gradu trenutno je pakleno, ali vrlo uskoro stiže dramatičan preokret: RHMZ izdao hitno upozorenje, na udaru i Beograd!
Blic pre 37 minutajoš 47 povezanih
Vens stigao u Švajcarsku na pregovore, iransku delegaciju predvodi Kalibaf; Bagei: Prekid vatre u Libanu jedna od centralnih tema
RTS pre 12 minutajoš 39 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 3 satajoš 30 povezanih
Harčenko: Politika orjentacije na sve države koje su partneri Srbije veoma efikasna
Euronews pre 12 minutajoš 25 povezanih