Povezane vesti
Milica Dabović za “Blic”: Jedino žalim što više neću pevati himnu pored sestre Ane
Sportal blic 25.11.2016
Posle 14 godina od debija u državnom timu, zlata na Evropskom prvenstvu i bronze na Olimpijskim igrama, starija od sestara Dabović se u suzama oprostila od reprezentacije i košarke. Foto: Košarkaški savez Srbije / Promo Milica Dabović i Dragan Đilas… »
Milica Dabović na oproštaju od košarke: Ostvarila sam svoje snove, u Riju je i Bog bio uz nas
Sportski žurnal 25.11.2016
Uvek sam verovala u čuda, ona su se i dešavala – kaže sada već bivši kapiten Srbije Milica Dabović. Tog 20. novembra 2002. godine u Vršcu, Srbija i Crna Gora je igrala meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pobedile su Letoniju – 90:82, i napravile… »
Milica Dabović: Uvek sam verovala u čuda
Večernje novosti 24.11.2016
Nisam sanjala ni zlata, ni srebra, a ni bronze, već samo da učestvujem na OI, rekla je Milica koja se od nacionalnog dresa Srbije oprostila kao kapiten tima. DOSTIGLA je Milica Dabović punoletstvo u profesionalnoj karijeri i u tom trenutku odlučila da… »
Vesti dana »
Autobus gradskog prevoza u Beogradu sinoć učestvovao u lančanom sudaru nakon što je vozaču pozlilo
Serbian News Media pre 34 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: MOL veruje u pozitivan ishod pregovora o NIS-u
Radio sto plus pre 49 minutajoš 20 povezanih
RHMZ je upravo objavio novu prognozu do 10. juna i teško da je ovo uobičajeno vreme
Nova pre 4 minutajoš 18 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Nakon objave da su postigli sporazum o prekidu vatre Izrael u Libanu nastavio sa pucanjem
RTV pre 44 minutajoš 17 povezanih
Da li je ovo početak kraja za Netanjahua? Izraelski premijer na udaru saveznika i opozicije zbog povlačenja pred Trampom
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih