Povezane vesti

Milica Dabović za “Blic”: Jedino žalim što više neću pevati himnu pored sestre Ane

Milica Dabović za “Blic”: Jedino žalim što više neću pevati himnu pored sestre Ane

Sportal blic 25.11.2016
Posle 14 godina od debija u državnom timu, zlata na Evropskom prvenstvu i bronze na Olimpijskim igrama, starija od sestara Dabović se u suzama oprostila od reprezentacije i košarke. Foto: Košarkaški savez Srbije / Promo Milica Dabović i Dragan… »
Milica Dabović na oproštaju od košarke: Ostvarila sam svoje snove, u Riju je i Bog bio uz nas

Milica Dabović na oproštaju od košarke: Ostvarila sam svoje snove, u Riju je i Bog bio uz nas

Sportski žurnal 25.11.2016
Uvek sam verovala u čuda, ona su se i dešavala – kaže sada već bivši kapiten Srbije Milica Dabović. Tog 20. novembra 2002. godine u Vršcu, Srbija i Crna Gora je igrala meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pobedile su Letoniju – 90:82, i… »
Milica Dabović: Uvek sam verovala u čuda

Milica Dabović: Uvek sam verovala u čuda

Večernje novosti 24.11.2016
Nisam sanjala ni zlata, ni srebra, a ni bronze, već samo da učestvujem na OI, rekla je Milica koja se od nacionalnog dresa Srbije oprostila kao kapiten tima. DOSTIGLA je Milica Dabović punoletstvo u profesionalnoj karijeri i u tom trenutku odlučila da… »

Vesti dana »