Povezane vesti

Očevici nesreće u Nišu: Mladić odleteo 10 metara kada su ga udarila kola, drugi u šoku ponavljao: "Dobro sam"

Blic 26.11.2016
Dvojica petnaestogodišnjih mladića iz Niša M.K. i S.M. nisu životno ugrožena iako su sinoć teško povređena kada ih je na pešačkom prelazu na raskrsnici niških ulica Milojka Lešjanina i knjeginje Ljubice udario "fiat stilo" kragujevačke… »

Dva mladića teško povređena na pešačkom prelazu u Nišu

Politika 26.11.2016
Dvojica petnaestogodišnjaka teško su povređena u centru Niša, kada ih je udario „Fijat stilo” kragujevačkih tablica, saznaje RTS. Vozilo se gradom kretalo velikom brzinom, i pokosio dečake koji su bili na pešačkom prelazu. „Dečaci su… »

Dva mladića teško povređena na pešačkom prelazu u Nišu

RTS 26.11.2016
Dvojica petnaestogodišnjaka teško su povređena u centru Niša, kada ih je udario "Fijat stilo" kragujevačkih tablica, saznaje RTS. Vozilo se gradom kretalo velikom brzinom, i pokosio dečake koji su bili na pešačkom prelazu. "Dečaci su zadobili… »

Oboreni na pešačkom: Dvojica mladića teško povređena u centru Niša

Blic 26.11.2016
Dvojica mladića teško su povređena večeras na raskrsnici ulica generala Milojka Lešjanina i kneginje Ljubice u centru Niša, kada ih je, na pešačkom prelazu, udario "fijat stilo" kragujevačkih registarskih oznaka. Jedan od tinejdžera je od od… »

Niš: Pokošeni maloletnici na pešačkom prelazu

Večernje novosti 25.11.2016
Dvojica petnaestogodišnjaka teško su povređena u centru Niša, kada ih je udario “Fijat stilo“ kragujevačkih tablica. NIŠ - “Fijat stilo“ kragujevačkih registarskih oznaka udario je velikom brzinom i teško povredio dvojicu… »

Vesti dana »