Povezane vesti
(Video) Kad su gladne nisu svoje: Snajke podivljale zbog hrane, pa se na kraju potukle
Kurir 26.11.2016
U rijalitiju "Snajke" došlo je do novog okršaja. Ivona i Darija su se umalo su se potukle, i to, ni manje ni više, nego zbog žu-žua. Naime, Ivona je optužila Dariju da namerno nije ponudila ovu poslasticu nekim ukućanima, jer sa njima ne komunicima… »
Snajke pobesnele: Zamalo tuča zbog žu-žua! (video)
Svet & Skandal 26.11.2016
Ivona i Darija zamalo su se potukle, verovali ili ne – zbog žu-žua. Naime, Ivona je optužila Dariju da namerno nije ponudila žu-žu nekim ukućanima, jer sa njima ne komunicira. Darija je ustala i napala Ivonu, pa je nastao opšti haos. Pale su teške… »
Ćerka Ljube Pantović otkrila sa koliko je godina izgubila nevinost
Svet & Skandal 26.11.2016
Aleksandra Subotić, koja je dečku svoje majke rodila dete, odgovorila je na pitanje kada je izgubila nevinost. Aleksandra se nasmejala, a potom je ispričala da je rano izgubila nevinost. Naime, prvi seks je imala sa 15 godina. “Meni je ta prva vožnja… »
Ljubina ćerka je rodila dete maminom dečku: Sada je otkrila kako je jako mlada izgubila nevinost
Kurir 26.11.2016
Kada je ušla u rijaliti program "Snajke", Aleksandra Subotić, ćerka kikbokserke Ljube Pantović izazvala je veliku pažnju. Oni su koristili svaku priliku da Aleksandru pitaju za događaj o kojem je pričala cela Srbija kada je maloletna zatrudnela sa momkom… »
Vesti dana »
(Video) Đoković: Mnogo se priča o tom 25. grend slemu i kraju moje karijere, a ja sam četvrti na svetu
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 25 povezanih
EPS zbog vanredne situacije produžio rok za ostvarivanje popusta prilikom plaćanja računa
Insajder pre 20 minutajoš 14 povezanih
Poslednja šansa za Srbiju: Nije favorit protiv Nemačke, ali pokazala je ono najvažnije
Mondo pre 5 minutajoš 16 povezanih
Studentski protest danas u Novom Sadu, Radio 021 donosi detalje
Glas Šumadije pre 2 satajoš 5 povezanih