Povezane vesti

Najveći obračun KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA: Vuk Jeremić pobedio u prvom krugu, Rasim za petama!

Najveći obračun KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA: Vuk Jeremić pobedio u prvom krugu, Rasim za petama!

Kurir 26.11.2016
Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić odneo je večeras pobedu u grupi D KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA! Sa 2.769 glasova Jeremić je potukao najopasnijeg protivkandidata Rasima Ljajića koji je glasanje završio sa 2.341 glasom. Njih dvojica će… »
Za Ivicu srcem! Šešelj je moj predsednik! Euforija na fejsbuku i tviteru! Svi prate kurirove izbore!

Za Ivicu srcem! Šešelj je moj predsednik! Euforija na fejsbuku i tviteru! Svi prate kurirove izbore!

Kurir 26.11.2016
Nezapamćeno interesovanje vladalo je poslednjih dana na Kuriroj Fejsbuk stranici, gde uveliko traju izbori za predsednika Srbije, a korisnici Fejsbuka i Tvitera žestoko su se borili da pobedi upravo njihov favorit! Predstojeći predsednički izbori u… »
Ludnica za kurirovim izborima: 3 miliona gledalo glasanje za novog predsednika! Birajte i večeras!

Ludnica za kurirovim izborima: 3 miliona gledalo glasanje za novog predsednika! Birajte i večeras!

Kurir 26.11.2016
Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, a samo u prethodna tri dana izbor šefa države na Kurirovoj Fejsbuk stranici pratilo je neverovatnih 3 miliona ljudi, a i večeras imate priliku da glasate za svog favorita… »
Premijerno na izborima: Vuk Jeremić prvi put na sudu glasača! Pratite večeras samo na kuriru!

Premijerno na izborima: Vuk Jeremić prvi put na sudu glasača! Pratite večeras samo na kuriru!

Kurir 26.11.2016
Akcija Kurira u kojoj naši čitaoci i posetioci sajta glasaju za novog predsednika Srbije dobija nezapamćene razmere! Samo u prva tri dana glasanja za predsedničke kandidate, našu fejsbuk stranicu www.facebook/kuririnfo posetilo je tri miliona ljudi… »
Šešelj počistio konkurenciju: Pogledajte 4 SATA jučerašnjeg glasanja na kuriru u jednom minutu!

Šešelj počistio konkurenciju: Pogledajte 4 SATA jučerašnjeg glasanja na kuriru u jednom minutu!

Kurir 26.11.2016
Lider radikala Vojislav Šešelj u petak uveče je do nogu potukao svoje protivkandidate u grupi C KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA! Sa čak 8.000 glasova, lider radikala je zabeležio šokantan rezultat i dqaleko iza sebe ostavio konkurente iz grupe -… »
(Kurir tv) ministar Ljajić sa nestrpljenjem prati izbore na Kuriru: Baš me interesuje kako ću proći!

(Kurir tv) ministar Ljajić sa nestrpljenjem prati izbore na Kuriru: Baš me interesuje kako ću proći!

Kurir 26.11.2016
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić ne krije da pomno prati predsedničke izbore na Kuriru, ali i da se uveliko sprema za izlazak na birališta na proleće sledeće godine. Kurir je pokrenuo glasanje za… »

Vesti dana »