Povezane vesti
Mladi hrvatski političar očitao lekciju svima
Vesti online 27.11.2016
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova "priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska". "Razlog zašto sam prešao granice svoje… »
Pernar: Moja priča nije prohrvatska ni prosrpska već proljudska
RTS 27.11.2016
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova "priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska". "Razlog zašto sam prešao granice svoje… »
Mladi hrvatski političar očitao lekciju svima
Mondo 27.11.2016
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova "priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska". Foto: youtube/printscreen "Razlog zašto… »
Pernar: Moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka
Al Jazeera 27.11.2016
Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, napisao je Ivan Pernar. Poslanik hrvatskog Parlamenta Ivan Pernar objasnio je zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča, kako tvrdi, nije… »
Vesti dana »
BLOG U 10.00 počinje 24-časovna studentska blokada Autokomande, protesti podrške širom dijaspore
N1 Info pre 29 minutajoš 29 povezanih
Dve osobe poginule u direktnom sudaru dva autobusa na Obrenovačkom putu kod Umke
Nova pre 29 minutajoš 22 povezane
Palestinci se vraćaju na sever Gaze; produžava se primena sporazuma između Izraela i Libana
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih