Povezane vesti

Vučić: S Vujovićem u četiri oka, nema trošenja nemilice

Dnevnik 28.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić saopštio je da je sve predloge ministarstava za budžet za narednu godinu „pocepao i vratio im na ponovnu izradu” jer nije bio zadovoljan. time što im je rashodna strana bila 100 milijardi dinara veća. Predlog budžeta… »

Prošle dve najteže godine

Politika 28.11.2016
Vučić: Ovogodišnji iznos stranih ulaganja od oko 1,9 milijardi evra biće dostignut iako nismo imali nijednu veliku prodaju nekog preduzeća, poput „Telekoma” ili aerodroma. U prvih osam meseci ove godine vrednost stranih investicija u Srbiji… »

Ove godine 1,9 milijardi investicija

Večernje novosti 28.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak na predstavljanju "Bele knjige" Saveta stranih investitora. Javni dug do 73,5 odsto bruto društvenog proizvoda. Dogodine rast tri i po procenta. SRBIJA će ove godine zabeležiti privredni rast od 2,7 do… »

Vučić o kurirovim predsedničkim izborima: Svi oni bi želeli da postanu predsednici

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić je večeras uoči "finala pre finala" KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kojima će po prvi put odmeriti snage sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem poručio kandidatima da pobeđuju i dalje… »

Vučić: Malo? A kukate kada treba 200 RSD za RTS

B92 28.11.2016
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da ga "primitivizam" Milutina Mrkonjića da će 5.000 dinara potrošiti na kondome nije šokirao. Kako je rekao prmijer, šokiralo ga je neznanje koliko je truda i rada trebalo da se taj iznos… »

Vučić: Nit ja ličim na Lazara, nit su oni junaci kao Murat

B92 28.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje. On ne napominje da se pita šta će biti na pravim izborima. Premijer je napomenuo da će nastaviti da priča o deficitu… »

Vučić objasnio šta je radio u Abu Dabiju

Vesti online 28.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Abu Dabiju sastao, pored ostalih, sa savetnicima američkog predsednika Donalda Trampa i poručio da očekuje da uskoro ostvari kontakt s njegovim kabinetom i samim predsednikom. Vučić je tako… »

Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat

RTS 28.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima. Ističe da se u Abu Dabiju sastao, pored ostalih, sa savetnicima… »

Vučić o predsedničkim izborima: Nit ja ličim na Lazara, nit su oni junaci kao Murat

Blic 28.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio je danas "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima. - Jedno 50 tih tipova i zlatnih medalja nek osvoje po… »

Vučić: Nije me šokirao Mrkonjićev primitivizam

Blic 28.11.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da ga "primitivizam" Milutina Mrkonjića da će 5.000 dinara potrošiti na kondome nije šokirao, ali da ga je šokiralo neznanje koliko je truda i rada trebalo da se taj iznos penzionerima isplati, a da se ne… »

"Niti ja ličim na Lazara, a ni oni nisu junaci kao Murat"

Vesti online 28.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima. - Jedno 50 tih tipova i zlatnih medalja nek osvoje po novinama, a… »

Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat!

Pravda 28.11.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje. On ne napominje da se pita šta će biti na pravim izborima. Premijer je napomenuo da će nastaviti da priča o deficitu… »

"Na društvenim mrežama već su svi predsednici"

RTV 28.11.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim mrežama" za predsedničke izbore poručio da pobeđuju i dalje, napominjući da se pita šta će biti na pravim izborima. "Jedno 50 tih tipova i zlatnih medalja nek osvoje po… »

Poruka "kandidatima na društvenim mrežama"

Mondo 28.11.2016
Evo šta Aleksandar Vučić poručuje brojnim "kandidatima za predsednika", ali i kako komentariše izjavu Milutina Mrkonjića o kondomima...Dobra vest o kontaktima sa Trampovim kabinetom. Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je "kandidatima na društvenim… »

Vučić: Možda ostvarimo saradnju sa Trampovim kabinetom

B92 28.11.2016
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić je rekao da se u Abu Dabiju video sa savetnicima novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa i da je moguće da se "ostvari saradnja". Vučić je rekao da nakon tog sastanka postoji prostor za ostvarivanje… »

Vesti dana »