Povezane vesti
Siniša Mali: Uređenjem fasada učinićemo Beograd lepšim i atraktivnijim
Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ponosan sam što smo ispunili još jedno obećanje, a to je da smo krenuli sa rekonstrukcijom fasada u centru grada, istakao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali obilazeći radove na restauraciji fasada u Karađorđevoj ulici. Gradonačelnik je… »
Mali najavio obnovu više od 200 fasada do 2018.
N1 Info 28.11.2016
U Beogradu će do 2018. godine biti rekonstruisano više od 200 fasada, izjavio je gradonačelnik Siniša Mali tokom obilaska radova na restauraciji fasada u Karađorđevoj ulici. On je podsetio da je završena javna nabavka za rekonstrukciju 35 fasada, a da se… »
Uskoro počinje uređenje 35 fasada u centru grada
Studio B 28.11.2016
Uskoro počinju radovi na 35 fasada u centru grada, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali prilikom obilaska radova na fasadama u Karađorđevoj ulici. Javna nabavka za 35 fasada je završena i radovi na njima će uskoro početi, čime grad ispunjava… »
Vesti dana »
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih
Danas slavimo Svetog Ignjatija Bogonosca: Krsna slava, običaj koji se tiče dece valja ispoštovati
Mondo pre 14 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 2. januar: Manji minus ujutru, pa razvedravanje uz sunce tokom celog dana
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
"Uzimao sam veće doze" Tramp se konačno oglasio o misterioznim modricama na rukama o kojima je ceo svet brujao (foto)
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih
Telegraf pre 6 satijoš 3 povezane