Povezane vesti
Epska bitka na kurirovim izborima: Šešelj ih razbio, Vuk dobio Rasima posle teških optužbi za krađu!
Kurir 29.11.2016
Večerašnju polufinalnu borbu KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA obeležila je dominacija Vojislava Šešelja, ali i međusobne optužbe Jeremićevog i Ljajićevog tabora za teške IZBORNE KRAĐE. Lider radikala je bez problema, već u startu obezbedio prvu… »
Radikali organizovaniji nego ikad: Društvene mreže gore od poziva da se glasa ZA Šešelja!
Kurir 29.11.2016
Već u prvoj polovini večerašnje izborne trke pristalice Vojislava Šešelja obezbedile su svom kandidatu ubedljivo vođstvo, a da je organizacija kod radikala na zavidnom nivou vidi se i na društvenim mrežama gde lokalni opštinski odbori apeluju na… »
Novica Tončev: Brine me loš rezultat Dačića
Kurir 29.11.2016
SURDULICA - Član Predsedništva SPS Novica Tončev zabrinut je zbog lošeg rezultata njegovog stranačkog lidera na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA, naročito jer više od pet miliona ljudi prati glasanje. Tončev je čestitao Vučiću ali ga brine… »
Slavica Đukić Dejanović: Jasno je da bih glasala za Dačića
Kurir 29.11.2016
BEOGRAD - Potpedsednica SPS Slavica Đukić Dejanović kaže da je ne brine loš rezultat njegovog stranačkog lidera na KURIROVIM PREDSEDNIČKIM IZBORIMA, iako više od pet miliona ljudi prati glasanje, jer, kako je izjavila za Kurir, ne zna koliko su… »
(Video) Ovako je proteklo prvo polufinale: Četiri sata dominacije u jednom minutu!
Kurir 29.11.2016
Prvo polufinalno veče KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA proteklo je u znaku potpune dominacije Aleksandra Vučića koji je sa više od 23.000 glasova potukao svoje protivnike pritom oborivši sve rekorde kada je broj osvojenih glasova u pitanju. Tu borbu… »
Rasim Ljajić pred večerašnji krug kurirovih predsedničkih izbora: Ja sam u ovoj rundi autsajder
Kurir 29.11.2016
BEOGRAD - Lider SDPS Rasim Ljajić kaže da sebe u večerašnjoj rundi protiv Šešelja, Jeremića i Dačića vidi kao autsajdera. .- Ja sam u toj grupi autsajder, a oni umeju nekad i da iznenade. Šešelj je favorit, ja sam autsajder, a Dačić i… »
Dominacija: Saznajte Kako je Vučić pregazio Nikolića sa 20.000 razlike!
Kurir 29.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima u Kuriru potpuno rasturio Tomu Nikolića, Sašu Radulovića i Boška Obradovića. Ovakva politička dominacija nije zabaležena u poslednjih dvadeset godina! Do sada je Kurir izbore pratilo više od… »
Obradović iznenađenje u polufinalu kurirovih izbora: Ja sam ozbiljan kandidat! Ovo je tek početak!
Kurir 29.11.2016
BEOGRAD - Boško Obradović koji se sinoć odmah posle Vučića našao na drugom mestu, a bio je bolji i od Tomislava Nikolića, ne krije da je ozbiljno shvatio nadmetanje preko sajta Kurira za predsednika Srbije. - Oni koji nisu verovali da će Velika… »
Histerija zbog glasanja drma i estradu: Legende uz Tomu Nikolića, Saša Popović za Vučića
Kurir 29.11.2016
Bora Čorba svoj glas daje lideru Dveri Bošku Obradoviću, a Era Ojdanić se opredelio za vođu radikala Vojislava Šešelja. Predsednički izbori Kurira privukli su veliku pažnju i na estradi. Pojedini pevači imali su i svoje favorite u polufinalnom… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 7 satijoš 12 povezanih

Vladika Grigorije poslao poruku uoči protesta: Čuvajte jedni druge, ako vi to ne budete učinili – nema ko drugi umesto vas
N1 Info pre 44 minutajoš 54 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 44 minutajoš 45 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 7 satijoš 34 povezane