Povezane vesti
(Video) Muk i suze u studiju: Takmičarka otpevala pesmu posvećenu ocu koji se ubio!
Kurir 29.11.2016
Mlada kandidatkinja koja je nastupila u "Ja imam talenat" pesmu je posvetila pokojnom ocu koji je tragično završi i rasplakala sve u stidiju. Mlada kandidatkinja koja je pokazala svoj talenat za pevanje priznala je da je pesmu posvetila pokojnom ocu… »
Ja imam talenat: Devojka posvetila pesmu ocu koji se ubio, plakali svi u studiju (video)
Svet & Skandal 29.11.2016
Šou “Ja nisam talenat” pored mnogo zabave i dobre muzike, donosi ovoga puta i suze! Naime, mlada takmičarka je otpevala pesmu koju je posvetila pokojnom ocu, a koji je tragično završi i rasplakala sve u stidiju. Devojka je otkrila da je njen otac izvršio… »
Vesti dana »
Borba za opstanak Deliblatske peščare, vetar i 40 stepeni otežavaju gašenje vatre: "Za obnovu šume potrebne decenije"
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 27 povezanih
Ovaj grad u Srbiji već gori na čak 37 stepeni! Najnoviji presek temperatura u 11 časova, šta nas tek čeka u najvrelijem delu dana?
Blic pre 0 minutajoš 40 povezanih
Milivojević (DS): Dačić može samostalno na izbore, ali će u zatvor zajedno sa Vučićem
Nedeljnik pre 15 minutajoš 10 povezanih
Stižu 'najjači El Ninjo u istoriji' i 'najtoplija godina od kada postoje merenja'
BBC News pre 2 satajoš 10 povezanih