Povezane vesti
(Video) Muk i suze u studiju: Takmičarka otpevala pesmu posvećenu ocu koji se ubio!
Kurir 29.11.2016
Mlada kandidatkinja koja je nastupila u "Ja imam talenat" pesmu je posvetila pokojnom ocu koji je tragično završi i rasplakala sve u stidiju. Mlada kandidatkinja koja je pokazala svoj talenat za pevanje priznala je da je pesmu posvetila pokojnom ocu… »
Ja imam talenat: Devojka posvetila pesmu ocu koji se ubio, plakali svi u studiju (video)
Svet & Skandal 29.11.2016
Šou “Ja nisam talenat” pored mnogo zabave i dobre muzike, donosi ovoga puta i suze! Naime, mlada takmičarka je otpevala pesmu koju je posvetila pokojnom ocu, a koji je tragično završi i rasplakala sve u stidiju. Devojka je otkrila da je njen otac izvršio… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 61 povezana
(Uživo) Četvoro Srba među povređenima u Švajcarskoj! Najmanje 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Oglasila se i naša ambasada (video, foto)
Kurir pre 38 minutajoš 59 povezanih
"Roditelji ne znaju da li je živ ili mrtav": Oglasili se prijatelji Stefana nestalog u požaru na luksuznom skijalištu
Mondo pre 18 minutajoš 19 povezanih
Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 22 povezane