Повезане вести

"Блиц" коментар: Кк Партизан без резултата, управе, навијача и пара - Џикић и играчи на цедилу!

"Блиц" коментар: Кк Партизан без резултата, управе, навијача и пара - Џикић и играчи на цедилу!

Спортал блиц 30.11.2016
Кошаркаши Партизан су се дигли у Задру и против Меге, након три везана пораза од најјачих екипа АБА лиге, али су сада спојили три у Европи, такође два у Београду, као недавно у регионалној лиги. Сасари је црно-белима подвукао… »
Емотивне речи: Вил Хечер се искрено и од срца обратио Гробарима (фото)

Емотивне речи: Вил Хечер се искрено и од срца обратио Гробарима (фото)

Хот спорт 30.11.2016
Трагичар Партизана у јучерашњем поразу од Динамо Сасарија Вилијем Хечер имао је шта да поручи навијачима после меча. Вил Хечер је против Сасарија био најефикаснији играч Партизана са 23 поена, али и трагичар, пошто је промашио… »
Бирча у неверици: ''Људи, није био фаул!''

Бирча у неверици: ''Људи, није био фаул!''

Спортске.нет 30.11.2016
Један од бројних трагичара у екипу Партизана током синоћњег меча са Сасаријем у Београду тврди да није направио прекршај којим је почео преокрет гостију у финишу меча. С обзиром на невероватне околности које су довеле до… »
Видео Бирчевић: Није био фаул; Хечер: Имао сам боље дане

Видео Бирчевић: Није био фаул; Хечер: Имао сам боље дане

Вечерње новости 30.11.2016
Жао ми је што се ово десило, имали смо добијен меч. Водили смо шест разлике на минут до краја и имали лопту – каже Стефан. Од добијене утакмице до пораза. Поново су кошаркаши Партизана имали све у својим рукама, али су у… »
Трагичар Хечер се обратио навијачима Партизана: Мени је најтеже

Трагичар Хечер се обратио навијачима Партизана: Мени је најтеже

Спортал блиц 30.11.2016
Најбољи кошаркаш Партизана на мечу са Сасаријем Вилијем Хечер био је на крају трагичар дуела седмог кола ФИБА Лиге шампиона. Амерички бек је промашо шест слободних бацања, четири у драматичној завршници. Фото: М. Метлаш / РАС… »
Бирчевић: Идемо тежим путем

Бирчевић: Идемо тежим путем

Моззарт спорт 30.11.2016
“Рачуница је чиста - ако добијемо четири утакмице у другом делу ми смо сигурно у горњем делу табеле", истакао је крилни центар црно-белих. “Од готовог вересија“ - каже стара народна. Отприлике на тај начин су кошаркаши Партизана… »
Бирчевић: Жао ми је, није био фаул!

Бирчевић: Жао ми је, није био фаул!

Мондо 30.11.2016
Крилни центар Партизана о једном од детаља који су битно утицали на исход утакмице против Сасарија... Четири гостовања - две победе, три меча код куће - два пораза, и то од тимова који "на папиру" не спадају у ред… »
Савановић: Партизан има добар тим, Лига шампиона није право мерило

Савановић: Партизан има добар тим, Лига шампиона није право мерило

Заслужили смо срећу у завршници. Немојте да гледате резултате, има осцилација у овом такмичењу, велика је разлика између овога и Евролиге коју је Партизан годинама играо - каже Душко. Кошаркаш Сасарија Душко Савановић оценио је… »
Хечер: Разочаран сам, имао сам и боље дане

Хечер: Разочаран сам, имао сам и боље дане

Вести онлине 30.11.2016
Један од трагичара у поразу Партизана од Динамо Сасарија у мечу 7. кола ФИБА Лиге шампиона био је љубимац навијача Вил Хечер, упркос томе што је постигао чак 23 поена и тако био најефикаснији међу црно-белима. Ипак, Американац… »
ФИБА ЛШ: Још један разочаравајући пораз црно-белих

ФИБА ЛШ: Још један разочаравајући пораз црно-белих

Дневник 30.11.2016
Кошаркаши Партизана изгубили су у Пиониру од Динамо Сасарија после продужетка са 88:87 у 7. колу ФИБА Лиге шампиона. Партизан – Сасари 87:88 (19:23, 27:15, 17:22,16:19 – 8:9) БЕОГРАД: Хала Пионир, гледалаца:3.000, судије… »
Партизан после продужетка изгубио од Сасарија

Партизан после продужетка изгубио од Сасарија

Пресс 30.11.2016
Кошаркаши Партизана поражени су од италијанског Сасарија 88:87 (23:19, 15:27, 22:17, 19:16, 9:8), после продужетка, у утакмица седмог кола Е групе ФИБА Лиге шампиона. фото: тањуг.рс Кошаркаши Партизана поражени су од… »
Савановић о Партизану: Џикић сјајно води тим, биће ту свега

Савановић о Партизану: Џикић сјајно води тим, биће ту свега

Спортал блиц 30.11.2016
Сасари је славио против Партизана у Београду у седмом колу ФИБА Лиге шампиона уз велику дозу среће и захваљујући грешкама црно-белих. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Душко Савановић на мечу са Партизаном Крилни центар… »
Партизан пао на пенал рулету

Партизан пао на пенал рулету

Данас 30.11.2016
Решио је Партизан да пред новогодишње празнике поклони бодове најслабијим ривалима у Групи Б Лиге шампиона. После Шарлроа и Сасари се почастио у Хали “Александар Николић”, поравнавши се са црно-белима на табели скором 3-4. Ако… »
Партизан - Сасари: 87:88 (крај)

Партизан - Сасари: 87:88 (крај)

Изабраници Александра Џикића су у невероватном мечу, изгубили готово добијену утакмицу после велике драме и додатних пет минута - 88:87. Кошаркаши Партизана поражени су у мечу седмог кола ФИБА Лиге шампиона. Црно-бели су у… »
Сасари "украо" победу Партизану

Сасари "украо" победу Партизану

Црно-бели су претрпели четврти пораз у Лиги шампиона ове сезоне, пошто су у Београду после продужетка изгубили од италијанског тима - 88:87. ДУГО је најбољи играч Вилијам Хечер вукао Партизана, али му је рука задрхтала кад је… »
Невероватно! Партизан поклонио тријумф Сасарију!

Невероватно! Партизан поклонио тријумф Сасарију!

Спортал блиц 29.11.2016
Партизан је имао победу у џепу против Сасарија у седмом колу Е групе ФИБА Лига шампиона, али је серијом грешака дозволио гостима да славе после продужетка резултатом 88:87. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Вилијам Хечер Тиму… »
Џикић: Да ми је неко рекао да ће Хечер да промаши много пенала, рекао бих му да је будала

Џикић: Да ми је неко рекао да ће Хечер да промаши много пенала, рекао бих му да је будала

Спортал блиц 29.11.2016
Тренер Партизана Александар Џикић објаснио је како су црно-бели испсустили тријумф над Сасаријем у седмом колу ФИБА Лиге шампиона. Партизан је поражен резултатом 88:87 после продужетка. Фото: А. Димитријевић / РАС Србија… »

Вести дана »