Povezane vesti
Dačić napustio skup zbog uvreda Hodžaja
Politika 30.11.2016
Ministar inostranih poslova Ivica Dačić kaže da je napustio godišnji ministarski sastanak centralne i jugoistočne Evrope u Varšavi zbog uvreda Envera Hodžaja, ministra Kosova, koji je na skupu rekao da su Srbi krivi za genocid i ratove na prostoru… »
Dačić: Hodžaj vređao, napustio sam skup u Varšavi
RTS 30.11.2016
Zbog uvreda kosovskog ministra spoljnih poslova Envera Hodžaja, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je napustio skup u Varšavi, a novinarima je preneo da nikom neće dozvoliti da ponižava Srbiju i da mu ne pada na pamet da sluša predavanja od onih… »
Dačić: Napustio sam skup u Varšavi
Radio 021 30.11.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je napustio skup u Varšavi zbog toga što Federika Mogerini i drugi domaćini nisu reagovali na izjave ministra spoljnih poslova Kosova Envera Hodžaja da su Srbi krivi za sve ratove na… »
Skandal: Dačić napustio skup u Varšavi zbog uvreda Hodžaja!
Pravda 30.11.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je napustio skup u Varšavi zbog uvreda ministra spoljnih poslova tzv. Kosova Envera Hodžaja. Kako kaže, Hodžaj je izjavio da su Srbi krivi za sve ratove na prostoru bivše Jugoslavije i da su krivi za… »
Dačić: Napustio sam skup u Varšavi zbog uvreda Hodžaja
Telegraf 30.11.2016
Ne pada mi na pamet da slušam predavanja od onih koji su počinili zločine nad Srbima, rekao je Dačić. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je napustio skup u Varšavi zbog uvreda ministra spoljnih poslova Kosova Envera Hodžaja. Kako… »
Dačić: Napustio sam skup u Varšavi zbog uvreda Hodžaja
N1 Info 30.11.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je napustio skup u Varšavi zbog toga što Federika Mogerini i drugi domaćini nisu reagovali na izjave ministra spoljnih poslova Kosova Envera Hodžaja da su Srbi krivi za sve ratove na… »
Vesti dana »
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovim delovima Srbije: Očekuje se i do 30 centimetara snega, evo koji su predeli prvi na udaru
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Pogledajte kako sada izgleda Notr Dam: U obnovu nakon stravičnog požara uloženo 700 miliona
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Preminula dva radnika iz Čoke koji su bila povređena posle eksplozije u livnici
Euronews pre 39 minutajoš 11 povezanih