Povezane vesti
Bolivija suspendovala letove avio kompanije "Lamia"
Dnevnik 01.12.2016
MEDELIN: Zvaničnici Bolivije suspendovali su letove avio kompanije "Lamia", čiji se avion srušio u Kolumbiji pre dva dana, i smenili rukovodstvo kompanije, prenosi Rojters. Kako se navodi, međunarodni letovi zahtevaju od kompanija da se brinu da… »
Istraga: Zašto je avion ostao bez goriva?
RTV 01.12.2016
BOGOTA - Kolumbijski zvaničnici su saopštili da je sve više dokaza da se avion, koji je pao u centralnim delovima zemlje sa putnicima među kojima je bio i brazilski fudbalski tim, srušio jer je ostao bez goriva i da sada istraga treba da razjasni… »
Zvaničnik: U avionu u trenutku pada nije bilo goriva
Večernje novosti 01.12.2016
Kolumbijski zvaničnici saopštili su danas da postoje dokazi da je avion sa brazilskim fudbalerima ostao bez goriva dok je pokušavao da sleti. Kolumbijski zvaničnici saopštili su danas da postoje dokazi da je avion sa brazilskim fudbalerima ostao bez… »
"Moram da sletim, nestalo je goriva": Procureo snimak iz srušenog aviona
Blic 01.12.2016
Kolumbijske vlasti saopštile su danas da sve više dokaza ukazuje na to da je avionu sa brazilskim fudbalerima nestalo goriva dok je pokušavao da sleti. Šef službe za civilnu avijaciju Alfredo Bokanegra izjavio je da inicijalna inspekcija na mestu… »
"U momentu udara ni kap goriva u palom avionu"
Press 01.12.2016
Kolumbijski zvaničnici su sve bliže konačnom rešenju zagonetke – zašto se srušio avion sa brazilskim fudbalerima i njihovom pratnjom. Foto:B92.net Kako prenose svetski mediji, šef civilne avijacije Alfredo Bokanegra kaže da su prvi rezultati… »
(Video) Poslušajte poslednje pilotove reči kontroli leta: Otkazuje mi elektronika i nemam goriva!
Kurir 01.12.2016
Pilot aviona koji se srušio u centralnom delu Kolumbije sa putnicima među kojima je bio i brazilski fudbalski tim, rekao je kontroli letenja da je ostao bez goriva pre kobnog pada u Andima, javlja AP pozivajući se na snimak razgovora. U na momente… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana